Hocam disk türünüz nedir?Selam arkadaşlar öncelikle. Ben bugün Windows 10'dan Windows 8.1'e geçiş yapıyordum. Kuruluma kadar her şey normaldi ama kuruluma geldiğimde bilgisayar aniden kapandı tekrar açtığımda ise bilgisayar Casper yazısında dondu. Ne yaptıysam da açılmıyor. Ne yapabilirim?
BIOS'ta diskiniz görünüyor mu, HDD kullanıyor iseniz garip sesler almakta mısınız?Selam arkadaşlar öncelikle. Ben bugün Windows 10'dan Windows 8.1'e geçiş yapıyordum. Kuruluma kadar her şey normaldi ama kuruluma geldiğimde bilgisayar aniden kapandı tekrar açtığımda ise bilgisayar Casper yazısında dondu. Ne yaptıysam da açılmıyor. Ne yapabilirim?
Hocam garip sesler gelmeyebilir ama eğer hdd aktif değilse zaten önceden kurulum başlayamaz.BIOS'ta diskiniz görünüyor mu, HDD kullanıyor iseniz garip sesler almakta mısınız?
Evet öyle ama kurulum anında disk aktifmiş ki kuruluma kadar gelmiş ani kapanmada belki güçsel bir şey oldu yani kısaca disk zarar görmüş olabilir. Aktif olup olmadığını BIOS'tan bakmasını, fiziksel belirgin bir sorunu da ses yoluyla öğrenmek istedim.Hocam garip sesler gelmeyebilir ama eğer hdd aktif değilse zaten önceden kurulum başlayamaz.
Hocam @Jobs hocamın dediği gibi eğer bios ekranına gelebiliyorsanız hdd'niz görünüp görünmediği hakkında bize bilgi verir misiniz?Selam arkadaşlar öncelikle. Ben bugün Windows 10'dan Windows 8.1'e geçiş yapıyordum. Kuruluma kadar her şey normaldi ama kuruluma geldiğimde bilgisayar aniden kapandı tekrar açtığımda ise bilgisayar Casper yazısında dondu. Ne yaptıysam da açılmıyor. Ne yapabilirim?
Haklısınız hocam, ama power supply sağlam mı bilmiyoruz eğer sağlamsa diskin kendisi de gitmiş olabilir.Evet öyle ama kurulum anında disk aktifmiş ki kuruluma kadar gelmiş ani kapanmada belki güçsel bir şey oldu yani kısaca disk zarar görmüş olabilir. Aktif olup olmadığını BIOS'tan bakmasını, fiziksel belirgin bir sorunu da ses yoluyla öğrenmek istedim.
Hocam cihazınızda Windows 10 kurulu ise neden 8.1'e geçiyorsunuz ki? 8.1'in desteği 10 Ocak 2023 te bitti.Selam arkadaşlar öncelikle. Ben bugün Windows 10'dan Windows 8.1'e geçiş yapıyordum. Kuruluma kadar her şey normaldi ama kuruluma geldiğimde bilgisayar aniden kapandı tekrar açtığımda ise bilgisayar Casper yazısında dondu. Ne yaptıysam da açılmıyor. Ne yapabilirim?
HDD hocamHocam disk türünüz nedir?
Garip sesler duymadım şu ana kadar .BIOS'ta diskiniz görünüyor mu, HDD kullanıyor iseniz garip sesler almakta mısınız?
Sebebi bilgisayarım eski bende o yüzden windows 8.1 e geçiş yapmak istiyordum ama keşke yapmasaydımHocam @Jobs hocamın dediği gibi eğer bios ekranına gelebiliyorsanız hdd'niz görünüp görünmediği hakkında bize bilgi verir misiniz?
Hocam bios ekranına gelebiliyorum ama hareket ettiremiyorum yön tuşlarıyla sebebini ben de bilmiyorum klavye çalışıyor ama yön tuşlarını algılamıyor
Haklısınız hocam, ama power supply sağlam mı bilmiyoruz eğer sağlamsa diskin kendisi de gitmiş olabilir.
Hocam cihazınızda Windows 10 kurulu ise neden 8.1'e geçiyorsunuz ki? 8.1'in desteği 10 Ocak 2023 te bitti.
Hocam @Jobs hocamın dediği gibi eğer BIOS ekranına gelebiliyorsanız HDD'niz görünüp görünmediği hakkında bize bilgi verir misiniz?
Haklısınız hocam, ama Power Supply sağlam mı bilmiyoruz eğer sağlamsa diskin kendisi de gitmiş olabilir.
Hocam cihazınızda Windows 10 kurulu ise neden 8.1'e geçiyorsunuz ki? 8.1'in desteği 10 Ocak 2023'te bitti.
Hocam klavyeyi çıkartıp tekrar takar mısınız bilgisayarı yeniden başlatarak.HDD hocam
Garip sesler duymadım şu ana kadar .
Sebebi bilgisayarım eski bende o yüzden windows 8.1 e geçiş yapmak istiyordum ama keşke yapmasaydım
Ayrıca BIOS'a girebiliyorum ama klavye çalıştığı halde yön tuşlarıyla BIOS da hareket edemiyorum. Çıkmaza girdim.
Hocam klavyeyi çıkartıp tekrar takar mısınız bilgisayarı yeniden başlatarak.
Hocam Main kısmına girip bana fotoğraf atar mısınız?Bayağı uğraştım oldu artık BIOS'da dolaşabiliyorum şimdi ne yapmam lazım?