Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.925 Makaleler 6 Çözümler 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #21 RDJ dedi: Hocam gözükse bile HDD bozuk. Genişletmek için tıkla... Olsun hele bi kesinleştirelim ekonomi malum bir anda gerekmeyen bir masrafa girmeye mecbur hissetmesin sorunu yaşayan hocamız.
RDJ dedi: Hocam gözükse bile HDD bozuk. Genişletmek için tıkla... Olsun hele bi kesinleştirelim ekonomi malum bir anda gerekmeyen bir masrafa girmeye mecbur hissetmesin sorunu yaşayan hocamız.
RDJ Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 2.396 Makaleler 24 Çözümler 37 Yer İstanbul Eyüpsultan Daha fazla Sistem Özellikleri i5 5200U 4 GB RAM İntel HD Graphics 5500 Cinsiyet Erkek Meslek Ortaokul Öğrencisi 31 Temmuz 2023 #22 Jobs dedi: Olsun hele bi kesinleştirelim ekonomi malum bir anda gerekmeyen bir masrafa girmeye mecbur hissetmesin sorunu yaşayan hocamız. Genişletmek için tıkla... Haklısınız ama yeniden boot etse de düzelmiycektir,bende bu sorunu yaşadığımda boot ettim ama düzelmedi SSD aldım düzeldi.
Jobs dedi: Olsun hele bi kesinleştirelim ekonomi malum bir anda gerekmeyen bir masrafa girmeye mecbur hissetmesin sorunu yaşayan hocamız. Genişletmek için tıkla... Haklısınız ama yeniden boot etse de düzelmiycektir,bende bu sorunu yaşadığımda boot ettim ama düzelmedi SSD aldım düzeldi.
Jobs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 4.925 Makaleler 6 Çözümler 108 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2023 #23 RDJ dedi: Haklısınız ama yeniden boot etse de düzelmiycektir,bende bu sorunu yaşadığımda boot ettim ama düzelmedi SSD aldım düzeldi. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam ben neden bir anda güç kestiğini USB'yi de görüp görmediğini merak ediyorum.
RDJ dedi: Haklısınız ama yeniden boot etse de düzelmiycektir,bende bu sorunu yaşadığımda boot ettim ama düzelmedi SSD aldım düzeldi. Genişletmek için tıkla... Doğrudur hocam ben neden bir anda güç kestiğini USB'yi de görüp görmediğini merak ediyorum.
RDJ Hectopat Katılım 27 Mayıs 2023 Mesajlar 2.396 Makaleler 24 Çözümler 37 Yer İstanbul Eyüpsultan Daha fazla Sistem Özellikleri i5 5200U 4 GB RAM İntel HD Graphics 5500 Cinsiyet Erkek Meslek Ortaokul Öğrencisi 31 Temmuz 2023 #24 Jobs dedi: Doğrudur hocam ben neden bir anda güç kestiğini USB'yi de görüp görmediğini merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam USB görünüyor eğer görünmeseydi kurulum başlamazdı ama bende neden güç kestiğini bilmiyorum.
Jobs dedi: Doğrudur hocam ben neden bir anda güç kestiğini USB'yi de görüp görmediğini merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam USB görünüyor eğer görünmeseydi kurulum başlamazdı ama bende neden güç kestiğini bilmiyorum.