T technopol Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 1.360 Makaleler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2014 #1 Daha önce bulmuştum bu konuyu fakat şimdi bulamadım. Kurulum sırasında sorulan key'i nasıl kaldıracağım? Link verseniz yeter. Şimdiden teşekkürler.
Daha önce bulmuştum bu konuyu fakat şimdi bulamadım. Kurulum sırasında sorulan key'i nasıl kaldıracağım? Link verseniz yeter. Şimdiden teşekkürler.
5 58528 Kilopat Katılım 11 Mart 2013 Mesajlar 2.323 Makaleler 56 Çözümler 3 8 Kasım 2014 #2 MF dedi: İndirdiğiniz ISO uzantılı dosyayı USB belleğe yazdıktan sonra USB belleğin içeriğini açın. Buradan ei.cfg dosyasını indirin. ei.cfg dosyasını Sources klasörüne atın. Bu sayede kurulumda lisans ekranını görmeyeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Windows 8.1 Key Girmeden Kurulum Son düzenleyen: Moderatör: 9 Kasım 2014
MF dedi: İndirdiğiniz ISO uzantılı dosyayı USB belleğe yazdıktan sonra USB belleğin içeriğini açın. Buradan ei.cfg dosyasını indirin. ei.cfg dosyasını Sources klasörüne atın. Bu sayede kurulumda lisans ekranını görmeyeceksiniz. Genişletmek için tıkla... Windows 8.1 Key Girmeden Kurulum
T technopol Megapat Zamanın Tanığı Katılım 10 Haziran 2014 Mesajlar 1.360 Makaleler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2014 #3 İşe yaradı. Teşekkürler.