B Black114Star Hectopat Katılım 9 Mayıs 2015 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2015 #1 Bugün Windows 8.1 kuracaktım fakat yapamadım. Boot menüsüne gelemedim. Boot menüsüne nasıl gelebilirim? Bilgisayarımın anakartı Asus. Bir de USB belleği yukarı çıkartma durumu varmış, öncelik belirleme. Bu olayı nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mayıs 2015
Bugün Windows 8.1 kuracaktım fakat yapamadım. Boot menüsüne gelemedim. Boot menüsüne nasıl gelebilirim? Bilgisayarımın anakartı Asus. Bir de USB belleği yukarı çıkartma durumu varmış, öncelik belirleme. Bu olayı nasıl yapabilirim?
samet67671 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Ağustos 2013 Mesajlar 4.639 Makaleler 25 Çözümler 6 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2015 #2 USB belleği nasıl hazırladınız? Sisteminizi detaylı belirtin. First boot device ayarı vardır, oradan USB'yi 1. sıraya alın.
USB belleği nasıl hazırladınız? Sisteminizi detaylı belirtin. First boot device ayarı vardır, oradan USB'yi 1. sıraya alın.