Windows 8.1 kurulumundan sonra Wi-Fi sorunu

Berkay9

Kilopat
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD ryzen 5 7640HS
SAMSUNG DDR5 16GB 5600MHZ RAM
NVİDİA GeForce RTX4050
1TB SSD
Laptop ıma Windows 8.1 kurdum ve kurduktan sonra internete bağlanmaya çalışırken şöyle bir sorun çıktı. Diğer internetlere bağlanmaya çalışınca aynı sorun oluyor Driver güncellemek istediğim zamanda internet yok sorunumu çözebilirseniz sevinirim hepinize iyi sosyaller.

Size link atacağım onu indirip kurun. Başka bilgisayardan USB atın bu sisteme setup olarak kurun. Driverlarınızı offline güncellemenize yarayacak atıcağım program.

USB ile telefonunuza bağlayın,telefonunuzdan internet erişimi verin.Windows Update ile sürücüyü güncellemeyi deneyin.

USB ile telefonunuza bağlayın, telefonunuzdan internet erişimi verin. Windows Update ile sürücüyü güncellemeyi deneyin.

Baştaki arkadaşın çözümü işe yaradı zaten cevabın için teşekkür ederim bir sorunum daha var ileteyim hemen sürücülerin hepsini güncelledim ama Intel HD 4000 sürücüsünü Intel'in sitesinden güncellerken şu hatayı alıyorum sürekli şu anda sürümüm 2013'e güncel 2016 en güncel sürümü ve oyunlarda hata almaktan bıktım.

Yardım ederseniz sevinirim.

Cihazınız markası nedir?

Cihazınız markası nedir?

Lenovo G580 o sorunuda çözdüm sürücüyü sildim ve Intel'in sitesinden tekrar indirdim hayret 2020 sürücüsü gelmiş en son 2016 idi olsun daha iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…