Laptop ıma Windows 8.1 kurdum ve kurduktan sonra internete bağlanmaya çalışırken şöyle bir sorun çıktı. Diğer internetlere bağlanmaya çalışınca aynı sorun oluyor Driver güncellemek istediğim zamanda internet yok sorunumu çözebilirseniz sevinirim hepinize iyi sosyaller.
Size link atacağım onu indirip kurun. Başka bilgisayardan USB atın bu sisteme setup olarak kurun. Driverlarınızı offline güncellemenize yarayacak atıcağım program.
Laptop ıma Windows 8.1 kurdum ve kurduktan sonra internete bağlanmaya çalışırken şöyle bir sorun çıktı. Diğer internetlere bağlanmaya çalışınca aynı sorun oluyor Driver güncellemek istediğim zamanda internet yok sorunumu çözebilirseniz sevinirim hepinize iyi sosyaller.Eki Görüntüle 627964
Baştaki arkadaşın çözümü işe yaradı zaten cevabın için teşekkür ederim bir sorunum daha var ileteyim hemen sürücülerin hepsini güncelledim ama Intel HD 4000 sürücüsünü Intel'in sitesinden güncellerken şu hatayı alıyorum sürekli şu anda sürümüm 2013'e güncel 2016 en güncel sürümü ve oyunlarda hata almaktan bıktım.
Baştaki arkadaşın çözümü işe yaradı zaten cevabın için teşekkür ederim bir sorunum daha var ileteyim hemen sürücülerin hepsini güncelledim ama Intel HD 4000 sürücüsünü Intel'in sitesinden güncellerken şu hatayı alıyorum sürekli şu anda sürümüm 2013'e güncel 2016 en güncel sürümü ve oyunlarda hata almaktan bıktım.Eki Görüntüle 628960