Windows 8.1 Lisans sorunu

TEKNOKOPAT

Hectopat
Arkadaşlar , forumda bulunan Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları konusundan , Windows 8.1 i indirdim ve USB ye kurdum . Format atmak için usb den yükleme yapmak istediğimde , daha önce Windows 8 için aldığım ama 8.1 Pro için de kullandığım Lisansımı kabul etmedi , hatta direk lisans istedi lisansı kabul etmeyince hiçbirşey yapamadım. Bu indirdiğim 8.1 in yükleme şekli de farklı geldi lisansı girmeden hiçbirşey seçtirmiyor , lisansı sonra girmek içinde tıklıcak yer yok , sorun ne olabilir acaba?

Son düzenleme:
Son düzenleme:
Sorun çözüldü. '' Key girmeden kurulum '' linkinden adımları takip ederek USB yi hazırladım kurulum esnasında tekrar key istendi ve bu defa keyimi kabul etti. Sorun halloldu fakat neden linkten indiği gibi kurulum yapamadım hala meçhul.

Şimdi kurulum keyi farklı lisans anahtarı farklı olduğundan senden kurulum ekranında kurulum anahtarını girmeni istemiş, sende lisans anahtarını girmişsin ondan kabul etmemiş. Sen sadece arama motorunu kullanarak kurulum keyini bulup girdikten sonra kurulumu bitirip, aktivasyon için daha önce aldığın Windows 8 ürün anahtarıyla Windows'u etkinleştirecektin.
Bu konuda herşey yazıyor. Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı