BrainSuvari Hectopat Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2017 #1 Dün indirdiğim Windows 8.1 lite'ı kuracakken setup dosyasını bulamadım. Bunun sebebi nedir ? Windows8.1'i Setup'suz kurabilir miyim ? Yanıtlarınızı bekliyor olacağım. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Mart 2017
Dün indirdiğim Windows 8.1 lite'ı kuracakken setup dosyasını bulamadım. Bunun sebebi nedir ? Windows8.1'i Setup'suz kurabilir miyim ? Yanıtlarınızı bekliyor olacağım.
M melih_11 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2014 Mesajlar 1.012 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2017 #2 İso olarak mı gözüküyor ? Ve rufus ile belleğe yazdırıp başlangıçta belleği seçerek format da atabilirsiniz. Sanırım siz Windows üzerinden açıp format atmak istemiştiniz, yanlış mı anladım ?
İso olarak mı gözüküyor ? Ve rufus ile belleğe yazdırıp başlangıçta belleği seçerek format da atabilirsiniz. Sanırım siz Windows üzerinden açıp format atmak istemiştiniz, yanlış mı anladım ?
Conficker Belasi Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Şubat 2014 Mesajlar 7.271 Çözümler 14 27 Mart 2017 #3 oynanmış Windows kurmayın içinde neler olduğunu bilemezsin. Windows 10 Disk Görüntüsünü (ISO Dosyası) İndir Universal USB Installer - Easy as 1 2 3 | USB Pen Drive Linux Uygun olanı indir.
oynanmış Windows kurmayın içinde neler olduğunu bilemezsin. Windows 10 Disk Görüntüsünü (ISO Dosyası) İndir Universal USB Installer - Easy as 1 2 3 | USB Pen Drive Linux Uygun olanı indir.
tunasahinn Megapat Katılım 28 Mart 2017 Mesajlar 399 Makaleler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2017 #4 Bazı Windows kalıplarında setup.exe olmaz. Açılış Yöneticisi'nden başlattığınızda yükleme ekranı görünecektir.
Bazı Windows kalıplarında setup.exe olmaz. Açılış Yöneticisi'nden başlattığınızda yükleme ekranı görünecektir.
BrainSuvari Hectopat Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mart 2017 #5 Sorunu çözdüm arkadaşlar. Orjinal windows8 CD'imi bulunca gerek kalmadı. Teşekkürler.