Windows 8.1 Logosunda Takılma

fozada

Megapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Bilgisayarı yeni topladım. Freedos olarak. HDD yok, 120 GB SSD var. 3-4 gün önce yeniden başlattığımda BIOS'tan sonra gelen Windows logosunda noktalar dönerken donuyordu ve takılıyordu bilgisayar. O sefer güç düğmesinden kapattım ve onarım yaptım. Bugün yine yeniden başlattığımda takıldı aynı yerde. Bunun sebebi ne olabilir? Bir çözümü var mıdır? Windows'um orjinal değil, SSD kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Disk ya da yazılımsal kaynaklı bir problem olabilir. İmkan varsa tekrar temiz bir format atın. Sorun devam ederse diskinizi servise gönderin.

Aslinda bir yapip bir yapmamasi donanimsal bir soruna isaret eder gibi ama tum ihtimalleri degerlendirmek lazim her ihtimale karsi kablolari kontrol edin tam oturdugundan emin olun hatta imkan varsa degistirin bunun disinda temiz bir format atabilirsiniz. Tum bunlara ragmen sorun devam ederse urunu servise gonderin.

Aslinda bir yapip bir yapmamasi donanimsal bir soruna isaret eder gibi ama tum ihtimalleri degerlendirmek lazim her ihtimale karsi kablolari kontrol edin tam oturdugundan emin olun hatta imkan varsa degistirin bunun disinda temiz bir format atabilirsiniz. Tum bunlara ragmen sorun devam ederse urunu servise gonderin.
SSD dışında bi donanımsal sorun olmaz değil mi? Yani bunun sebebi SSD mi olur sadece?

İlk bakista SSD gibi gozukuyor. Siz dediklerimi deneyin devam ederse SSD' yi servise gonderin hala devam ederse o zaman bakilir ona. Zaten parcalariniz yeni oldugundan en az 2 yil sureniz var. Bu sure icinde illaki nedeni bulunur cozulur.

İlk bakista SSD gibi gozukuyor. Siz dediklerimi deneyin devam ederse SSD' yi servise gonderin hala devam ederse o zaman bakilir ona. Zaten parcalariniz yeni oldugundan en az 2 yil sureniz var. Bu sure icinde illaki nedeni bulunur cozulur.
Tamam hocam ilginiz ve cevaplarınız için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı