Aydın K Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Ekim 2014 Mesajlar 1.680 Makaleler 1 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Mart 2015 #1 Dün laptopuma Windows 8.1 yükledim. Bugünde oyunları denemek istedim ama demin Lol'de ekran sürekli gidip gelmeye başladı, bunun sebebi nedir acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mart 2015
Dün laptopuma Windows 8.1 yükledim. Bugünde oyunları denemek istedim ama demin Lol'de ekran sürekli gidip gelmeye başladı, bunun sebebi nedir acaba?
samet67671 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Ağustos 2013 Mesajlar 4.639 Makaleler 25 Çözümler 6 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2015 #2 Tüm sistem özelliklerinizi ve kurduğunuz ekran kartı sürücü sürümünü belirtin. Tüm driverlar ve BIOS güncel mi? Diğer oyunlarda bu sorun var mı?
Tüm sistem özelliklerinizi ve kurduğunuz ekran kartı sürücü sürümünü belirtin. Tüm driverlar ve BIOS güncel mi? Diğer oyunlarda bu sorun var mı?
Aydın K Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Ekim 2014 Mesajlar 1.680 Makaleler 1 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Mart 2015 #3 samet67671 dedi: Tüm sistem özelliklerinizi ve kurduğunuz ekran kartı sürücü sürümünü belirtin. Tüm driverlar ve BIOS güncel mi? Diğer oyunlarda bu sorun var mı? Genişletmek için tıkla... Tüm sürücüleri dün güncel bir şekilde yüklediğim sanıyordum ama galiba öyle değilmiş. Demin Amd Catalyst Auto Detect programını açtım ve güncel bir driver buldu. Tüm sistemi kontrol etmem lazım sanırım.
samet67671 dedi: Tüm sistem özelliklerinizi ve kurduğunuz ekran kartı sürücü sürümünü belirtin. Tüm driverlar ve BIOS güncel mi? Diğer oyunlarda bu sorun var mı? Genişletmek için tıkla... Tüm sürücüleri dün güncel bir şekilde yüklediğim sanıyordum ama galiba öyle değilmiş. Demin Amd Catalyst Auto Detect programını açtım ve güncel bir driver buldu. Tüm sistemi kontrol etmem lazım sanırım.