Windows 8.1 Lütfen G: İçine Bir Disk Yerleştirin Hatası

Makaleler
7
Yer
İstanbul-Avcılar
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar, iki gündür bu sorun ile uğraşmaktayım ve bir türlü çözemedim.
Bilgisayarımda bulunan SD kart yuvası yardımıyla bir kaç ay önce SD kartımda bulunan dosyalara erişmiş ve hepsini kopyalayabilmiştim ancak bir kaç gün önce tekrar SD kart ile ilgili bir işim oldu ve tekrar denediğimde ise şu hatayı aldım:
asdasdsad.jpg

Tıkladıktan sonra bilgisayar okuyormuş gibi oluyor ve üstteki bar dolmaya başlıyor yavaş yava, yine hata veriyor.
Bu hatayı aldıktan sonra internette biraz araştırma yaptım ve bir kaç çözüm yolu öneri gördüm. Bunları denedim.
Regedit'ten değer değiştirmeyi yaptım ancak işe yaramadı.
Diğer bir yol olan disk yönetiminden sürücüye yeni harf atamayıda denedim bu sefer başka bir sorun ile karşılaştım. Bilgisayarımdan disk yönetimine tıkladığımda 'Sanal disk hizmetine bağlanıyor...' da kaldığını ve açılmayacağını sandım ama yaklaşık 6-7 dakika sonra birden açıldı. Bunun çok geç açılması beni biraz şüpheye düşürdü.
asdadsadad.jpg

Bir şekilde buraya da eriştikten sonra disk yönetimi bölümünde ise SD kart böyle gözüküyordu:
asdasd.jpg

Sürücü çevrimiçi yazıyor ancak tekrar denediğimde yine aynı hata ile karşılaşıyorum.
Sürücü yolu değiştirdim yine aynı hata ile karşılaştım.

Card Reader sürücüsünü bir kaç kez tekrar silip kurdum ama sonuç değişmedi.

Sorun bence yazılımsal olabilir ama bir türlü çözemedim gerçekten sinir bozucu.
Şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim.

Bilgisayarım: MSI GE72 2QE

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı