Ahmet Efe Korkmaz Picopat Katılım 10 Ağustos 2020 Mesajlar 304 Çözümler 4 9 Mayıs 2021 #1 Rocketdock sayesinde görev çubuğunu halletim ama üst bölümünü nasıl yaparım?
SütaşAyran Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 2.037 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5500 16 GB DDR4 4000MHz RAM RX 6600 XT 240 GB SAMSUNG M2 NVME SSD 240 GB SATA SSD 1 TB HDD Cinsiyet Erkek 9 Mayıs 2021 #2 Bana soracak olursan uğraşma bence macOS veya Ubuntu kur
TheLastTereyagi Centipat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 896 Çözümler 4 9 Mayıs 2021 #3 Ahmet Efe Korkmaz dedi: Rocketdock sayesinde görev çubuğunu halletim ama üst bölümünü nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... O tip programlar CPU-RAM kullanımını arşa çıkartıyor. SütaşAyran dedi: Bana soracak olursan uğraşma bence macOS veya Ubuntu kur Genişletmek için tıkla... MacOS kurmak? Hackintosh her yiğidin harcı değil.
Ahmet Efe Korkmaz dedi: Rocketdock sayesinde görev çubuğunu halletim ama üst bölümünü nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... O tip programlar CPU-RAM kullanımını arşa çıkartıyor. SütaşAyran dedi: Bana soracak olursan uğraşma bence macOS veya Ubuntu kur Genişletmek için tıkla... MacOS kurmak? Hackintosh her yiğidin harcı değil.
detista Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2016 Mesajlar 7.261 Makaleler 31 Çözümler 19 Yer İstanbul 9 Mayıs 2021 #4 Daha önce Windows için Mac temalarını araştırmıştım ve hepsi çok kötü görünüyordu. Elementary OS + Mac teması kurmanı öneririm.
Daha önce Windows için Mac temalarını araştırmıştım ve hepsi çok kötü görünüyordu. Elementary OS + Mac teması kurmanı öneririm.
AT7 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Mayıs 2014 Mesajlar 1.553 Makaleler 6 12 Mayıs 2021 #5 Giydirme temanın sonu format olur.
mdusova Centipat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 199 Çözümler 1 Yer Onsuz Her Yer 14 Mayıs 2021 #6 İlgili videoyu izleyebilirsiniz; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
İlgili videoyu izleyebilirsiniz; Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et