Oğuz McCall Hectopat Katılım 22 Kasım 2014 Mesajlar 2 22 Kasım 2014 #1 Merhaba arkadaşlar size bir kaç sorum olucaktı ; 1 Windows 8.1 Mac temasını nası yükleyebilirmiyim ? 2.Yüklersem bilgisiyarımda sorunlar oluşurmu vb şeyler virüs gibi ? Sistemim ; 4 GB RAM İ3 2 GB EKRAN KARTIM
Merhaba arkadaşlar size bir kaç sorum olucaktı ; 1 Windows 8.1 Mac temasını nası yükleyebilirmiyim ? 2.Yüklersem bilgisiyarımda sorunlar oluşurmu vb şeyler virüs gibi ? Sistemim ; 4 GB RAM İ3 2 GB EKRAN KARTIM
B Buğra tulpar Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Ağustos 2014 Mesajlar 2.961 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2014 #2 Bir sorun olmaz. Mac yüklemeyi denediniz mi ?
B Buğra tulpar Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 29 Ağustos 2014 Mesajlar 2.961 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Kasım 2014 #4 Oğuz McCall dedi: Yok hayır kardeşim denemedim Genişletmek için tıkla... Sistemini yazın kurulur mu bir bakalım. Kuramazsanız bile bence hiç windows görümünü değiştirmeyin.
Oğuz McCall dedi: Yok hayır kardeşim denemedim Genişletmek için tıkla... Sistemini yazın kurulur mu bir bakalım. Kuramazsanız bile bence hiç windows görümünü değiştirmeyin.