KingStannis Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 2.616 Makaleler 1 Çözümler 17 2 Haziran 2022 #1 Arkadaşlar daha geçen hafta açıp bakmıştım bugün girdiğim zaman internetle alakalı bir hata verdi. Sonra tekrar girdiğimde "0x80072Ee2" kodlu hata verdi. Nasıl çözebilirim?
Arkadaşlar daha geçen hafta açıp bakmıştım bugün girdiğim zaman internetle alakalı bir hata verdi. Sonra tekrar girdiğimde "0x80072Ee2" kodlu hata verdi. Nasıl çözebilirim?
A Ali.İhsan Centipat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 158 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Haziran 2022 #2 Çalıştır'ı açın, sonra kutucuğa"wsreset.exe" yazıp Tamam'a basın. 1 ila 3 dk bekleyin. Sonra mağazı'yı tekrar açmayı deneyin.
Çalıştır'ı açın, sonra kutucuğa"wsreset.exe" yazıp Tamam'a basın. 1 ila 3 dk bekleyin. Sonra mağazı'yı tekrar açmayı deneyin.
KingStannis Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 2.616 Makaleler 1 Çözümler 17 2 Haziran 2022 #3 Ali.İhsan dedi: Çalıştır'ı açın, sonra kutucuğa"wsreset.exe" yazıp Tamam'a basın. 1 ila 3 dk bekleyin. Sonra mağazı'yı tekrar açmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim ama hala aynı hatayı veriyor.
Ali.İhsan dedi: Çalıştır'ı açın, sonra kutucuğa"wsreset.exe" yazıp Tamam'a basın. 1 ila 3 dk bekleyin. Sonra mağazı'yı tekrar açmayı deneyin. Genişletmek için tıkla... Denedim ama hala aynı hatayı veriyor.