melihhunal Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 162 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #1 Birkaç ay önce mağazada görselde eklediğim hatayı almaya başladım. Mağazayı sıfırladım artık mağazaya tıkladığım anda kapanıyor. Birkaç Windows 8.1 kullanan arkadaşlarımda da mağaza açılmıyormuş. Dosya Ekleri 11.png 18,2 KB · Görüntüleme: 75 Son düzenleyen: Moderatör: 1 Temmuz 2021
Birkaç ay önce mağazada görselde eklediğim hatayı almaya başladım. Mağazayı sıfırladım artık mağazaya tıkladığım anda kapanıyor. Birkaç Windows 8.1 kullanan arkadaşlarımda da mağaza açılmıyormuş.
Mert Atakann Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Şubat 2019 Mesajlar 3.150 Çözümler 16 Yer Medellin Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #2 Desteğini kesti diye biliyorum emin değilim.
2 296822 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Ocak 2020 Mesajlar 11.747 Makaleler 19 Çözümler 69 1 Temmuz 2021 #3 Ben Windows Embedded 8.1 Industry Pro kullanıyorum ve çalışıyor, garip. Sürprizbozan: Bendeki durumu: Windows + R -> wsreset.exe yazın. CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp powershell -ExecutionPolicy Unrestricted Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $Env:SystemRoot\WinStore\AppxManifest.XML yazın. DNS sıfırlayın. Windows Update kapalıysa açın.
Ben Windows Embedded 8.1 Industry Pro kullanıyorum ve çalışıyor, garip. Sürprizbozan: Bendeki durumu: Windows + R -> wsreset.exe yazın. CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp powershell -ExecutionPolicy Unrestricted Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $Env:SystemRoot\WinStore\AppxManifest.XML yazın. DNS sıfırlayın. Windows Update kapalıysa açın.