Windows 8.1 mağaza uygulamaları açılmıyor

Derrick Rose

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI A620M-E PRO
AMD Ryzen 5 7600x
Sapphire RX 7800 XT
Kingston NV2 NVMe PCIe 4.0 2TB
GSKILL 32GB DDR5 Dual 5600MHz
NZXT C850 Gold PSU 850W
Meslek
Öğretmen
Arkadaşlar sistemi ilk kurduğumda mağaza hiç açılmıyordu. Bir süre sonra mağaza kendiliğinden düzeldi. Ama şu an şöyle bir durum var, mağazadan indirdiğim ve internet gerektiren uygulamalarda sorun var. Kimi hiç açılmıyor, kimi açılış ekranı yüklenirken takılı kalıyor gibi gibi. İnternet gerektirmeyen normal bir uygulama indirip kurduğumda böyle bir sorun yaşamadım ama örneğin Netflix'i açamadım. All in One pack, sorun tanılama gibi birkaç yöntem denedim işe yaramadı. Var mıdır bir bilen?

CMD'yi yönetici olarak çalıştırıp "wsreset" yazın sonra bilgisayarı yeniden başlatın tekrar girin olacak mı bakalım hocam.
Denedim ama işe yaramadı hocam.
Geçen aynısını yaşadım Format attım düzeldi, inan bana hiçbir çözüm olmuyor, hepsini denedim.
Format denemek mantıklı ama şu anki sistemi yeni yükledim, tekrar aynı şeyleri yapmak biraz zor geliyor :( işe yarayacak mı o da belli değil. Cidden net bir çözüm sanırım yok çünkü baya araştırdım

Denedim ama işe yaramadı hocam.

Format denemek mantıklı ama şu anki sistemi yeni yükledim, tekrar aynı şeyleri yapmak biraz zor geliyor :( işe yarayacak mı o da belli değil. Cidden net bir çözüm sanırım yok çünkü baya araştırdım
Temiz kurulum yap, "Fabrika ayarlarına sıfırla" değil kanka.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı