balta1087 Megapat Katılım 20 Temmuz 2013 Mesajlar 683 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2015 #1 Merhaba arkadaşlar bugün oyundan çıkınca masaüstü simgelerinin yerleri değişmişti ve simgeler kaybolmuştu. 5-6 simge kayboldu. Tekrar kısayol oluşturup eski ismini verince zaten var uyarısı veriyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
Merhaba arkadaşlar bugün oyundan çıkınca masaüstü simgelerinin yerleri değişmişti ve simgeler kaybolmuştu. 5-6 simge kayboldu. Tekrar kısayol oluşturup eski ismini verince zaten var uyarısı veriyor. Yardımlarınızı bekliyorum.
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 7 Temmuz 2015 #2 Gizli dosyaları açıp baktın mı ?
balta1087 Megapat Katılım 20 Temmuz 2013 Mesajlar 683 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2015 #3 Baktım. Yine yoktu ama mecbur tek tek harflere basarak masaüstünde kaybolanları bir klasörde toplayıp sorunu çözdüm. Rezillikti.
Baktım. Yine yoktu ama mecbur tek tek harflere basarak masaüstünde kaybolanları bir klasörde toplayıp sorunu çözdüm. Rezillikti.
Bal Porsuğu Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 30 Haziran 2015 Mesajlar 2.732 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2015 #4 Sağ tık, sıralama ölçütü, herhangi birini seçip tekrar sıralanmalarını sağlayabilirdin.
Erayy06 Decapat Katılım 30 Eylül 2018 Mesajlar 24 22 Haziran 2020 #5 Çözebildinizmi aynı sorun bende mevcut ne yapmam gerekir?
E EBÖB Femtopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2021 #6 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Arkadaşlar umarım işe yarar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Arkadaşlar umarım işe yarar.