Olympics Hectopat Katılım 9 Eylül 2013 Mesajlar 51 Yer İstiklal Caddesi Daha fazla Meslek Öğrenci 13 Temmuz 2014 #1 Watch Dogs'u silmeme rağmen bu hatadan kurtulamadım pc yi açtığımda oluyor arasıra bazen olmuyor. Bu hatadan nasıl kurtulabilirim. Minidump Dosyası: 071314-14875-01.dmp — RGhost — Dosya paylaşımı Güncel acil kurtulamıyorum bu hatadan
Watch Dogs'u silmeme rağmen bu hatadan kurtulamadım pc yi açtığımda oluyor arasıra bazen olmuyor. Bu hatadan nasıl kurtulabilirim. Minidump Dosyası: 071314-14875-01.dmp — RGhost — Dosya paylaşımı Güncel acil kurtulamıyorum bu hatadan
KS KS Olympics Hectopat Katılım 9 Eylül 2013 Mesajlar 51 Yer İstiklal Caddesi Daha fazla Meslek Öğrenci 15 Temmuz 2014 #2 Kaç gündür bu hatayla cebelleşiyorum recep bey teşrif edip çözümü söylese beni mutlu ederdi. Artı 0 Eksi
btk51 Hectopat Katılım 1 Haziran 2014 Mesajlar 611 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2014 #3 Önceikle sağlam bir sistem taraması yap. Sonrasında Memtest86+ ile bellek taraması yapıp bize sonuçları söyle. Sorun ntoskrln.exe'de. Artı 0 Eksi
Önceikle sağlam bir sistem taraması yap. Sonrasında Memtest86+ ile bellek taraması yapıp bize sonuçları söyle. Sorun ntoskrln.exe'de.
@GoldenParsTR Hectopat Katılım 30 Haziran 2014 Mesajlar 540 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2014 #4 Watchdogs korsanmıydı acaba ? Eğer korsan ise oyunun bir torrentinde virüs çıkmıştı. Belkide bu virüslü torrenti indirdiniz. Bu virüs hataya sebep veriyordur. Artı 0 Eksi
Watchdogs korsanmıydı acaba ? Eğer korsan ise oyunun bir torrentinde virüs çıkmıştı. Belkide bu virüslü torrenti indirdiniz. Bu virüs hataya sebep veriyordur.
F FurkArawn Hectopat Katılım 24 Mayıs 2014 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2014 #5 O hatanın korsan Watch_Dogs ile alakası yok Ekran kartı ile ilgili bi hata, güncelleme, onarma vs. bişeyler yap, bende kendiliğinden düzelmişti. Artı 0 Eksi
O hatanın korsan Watch_Dogs ile alakası yok Ekran kartı ile ilgili bi hata, güncelleme, onarma vs. bişeyler yap, bende kendiliğinden düzelmişti.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.458 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 15 Temmuz 2014 #6 Bitdefender kaldırın. ISC güncelleyin veya kaldırın, İntel mouse ve klavyenin sürücüsünü güncelle, HWinfo kaldırın, Realtek sürücülerinizi güncelleyin, IDM güncelleyin, Nvidia sürücünü güncelle, Hotspot kaldır, Hamachi kaldır. Artı 0 Eksi
Bitdefender kaldırın. ISC güncelleyin veya kaldırın, İntel mouse ve klavyenin sürücüsünü güncelle, HWinfo kaldırın, Realtek sürücülerinizi güncelleyin, IDM güncelleyin, Nvidia sürücünü güncelle, Hotspot kaldır, Hamachi kaldır.