Bir süre önce Windows 7 kullanıyordum. Orda mavi ekran hatası alıyordum. Şimdi ise windows 8.1'e geçtim. Fakat hala bazı hatalar alıyorum. Bunlar kişisel bilgisayarınız bir sorun nedeniyle yeniden başlatılacak diyor. Sorun bir şey 100'e kadar doluyor ve sonrasında yeniden başlatılıyor. Altta ise çevrimiçi olarak şu kodu aratabilirsiniz diyor ama her seferinde farklı kodlar veriyor. Toplam 3 tane hata veriyor şimdilik bunlar :
system_service_exception
Driver_iroql_not_less_or_equal
Kmode_exception_not_handled
Bu hataları veriyor ve sonrasında yeniden başlatılıyor
(Bu da minidump dosyaları lazım olabilir diye: Dropbox - Minidump.rar )
Sorunlarınız çok çeşitli. Bios güncellemesi yapın ardından tüm driverlarınızı güncelleyin. Sistemi bu şekilde kullanın. Yeni mavi ekran hatasında .dmp dosyası ile birlikte AIDA64 HTML Raporu Oluşturma Rehberi | Technopat Sosyal bu raporu da ekleyin.
Dediklerinizi yaptım. Anakart bios güncellemesi yaptım. Bütüm sürücüler güncel ancak yine mavi ekran hatası verdi. Bende hata raporunu çıkardım. yeni minidump dosyaları da hata raporunun linkini de veriyorum. Dropbox - Minidump.rar Dropbox - Report.htm
Ramlerde sorun var gibi gözükmekte. Bu videodaki gibi test edin. Sonucunu bildirin veya telefonla resmini çekip buraya atın.
Son olarak hddnizi HD Tune Pro 5.60 ile test edin. Health kısmından bir ekran görüntüsü ekleyin. Ayrıca Scan modundan badsector taraması yapıp (quick scan olmasın) tarama sonucunda ekran görüntüsü ekleyin.