A ardamusiala Centipat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2024 #1 Arkadaşlar bilgisayarı açınca böyle bir ekran geliyor fareyide hareket ettiremiyorum F8e basıp güvenli mod açıyorum ne yapmam gerek?
Arkadaşlar bilgisayarı açınca böyle bir ekran geliyor fareyide hareket ettiremiyorum F8e basıp güvenli mod açıyorum ne yapmam gerek?
O Oğuzhanmlk1 Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2024 #2 ardamusiala dedi: Eki Görüntüle 2306461 Arkadaşlar bilgisayarı açınca böyle bir ekran geliyor fareyide hareket ettiremiyorum F8e basıp güvenli mod açıyorum ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Windows önyükleme hatası veriyor temiz kurulum öneririm diskin sağlığınada bakın.
ardamusiala dedi: Eki Görüntüle 2306461 Arkadaşlar bilgisayarı açınca böyle bir ekran geliyor fareyide hareket ettiremiyorum F8e basıp güvenli mod açıyorum ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Windows önyükleme hatası veriyor temiz kurulum öneririm diskin sağlığınada bakın.
A ardamusiala Centipat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2024 #3 Oğuzhanmlk1 dedi: Windows önyükleme hatası veriyor temiz kurulum öneririm diskin sağlığınada bakın. Genişletmek için tıkla... USB gerek mi? Başka bir çözüm yolu var mı?
Oğuzhanmlk1 dedi: Windows önyükleme hatası veriyor temiz kurulum öneririm diskin sağlığınada bakın. Genişletmek için tıkla... USB gerek mi? Başka bir çözüm yolu var mı?
O Oğuzhanmlk1 Hectopat Katılım 12 Şubat 2021 Mesajlar 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2024 #4 ardamusiala dedi: USB gerek mi? Başka bir çözüm yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Format flashı lazım.
ardamusiala dedi: USB gerek mi? Başka bir çözüm yolu var mı? Genişletmek için tıkla... Format flashı lazım.
A ardamusiala Centipat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2024 #5 Oğuzhanmlk1 dedi: Format flashı lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam peki güvenli modda Windows 7 ISO dosyası indirip Windows 7 kurabilir miyim?
Oğuzhanmlk1 dedi: Format flashı lazım. Genişletmek için tıkla... Hocam peki güvenli modda Windows 7 ISO dosyası indirip Windows 7 kurabilir miyim?