Windows 8.1 MBLauncher Sorunu

frknnklc7

Kilopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Grafiker
Beyler bu MB launcher nedir ? Üstüne geliyorum dosya konumu falan da yok kaldıramıyorum da bilen birileri bir el atabilir mi ?

Ekran Alıntısı 22.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende windows 10 da bu durumla karşılaştım senin bu soruna cevap verselerdi bende bu kadar uğraşmazdım :) cclener ile başlangıçtan silinebiliyor yandex in bir parçası proğramsız silmek isterseniz çalıştıra regedit yazıp enterlayın ardından sırası ile hkey_current_user/software/microsoft/windows/current version/run>browser maneger silerek kaldırabilirsiniz.

Bende windows 10 da bu durumla karşılaştım senin bu soruna cevap verselerdi bende bu kadar uğraşmazdım :) cclener ile başlangıçtan silinebiliyor yandex in bir parçası proğramsız silmek isterseniz çalıştıra regedit yazıp enterlayın ardından sırası ile hkey_current_user/software/microsoft/windows/current version/run>browser maneger silerek kaldırabilirsiniz.
Teşekkürler

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı