O Overwith Megapat Katılım 21 Ocak 2013 Mesajlar 382 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2014 #1 Resimde gördüğünüz gri yerin rengini nasıl değiştirebilirim ? Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ağustos 2014
S SMCX Ziyaretçi 31 Ağustos 2014 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videomda belirttim.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videomda belirttim.
O Overwith Megapat Katılım 21 Ocak 2013 Mesajlar 382 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2014 #4 SMCX Kardeşim çok teşekkür ederim dediğini yaptım ve oldu sağol
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 31 Ağustos 2014 #5 Fareyi sağ üste götür, Ayarlar > Kişiselleştir kısmından ayarla. Bunu başlangıç ekranında iken yap. Windows'un etkinleştirilmiş olması şart bunun için.
Fareyi sağ üste götür, Ayarlar > Kişiselleştir kısmından ayarla. Bunu başlangıç ekranında iken yap. Windows'un etkinleştirilmiş olması şart bunun için.