courage94 Hectopat Katılım 6 Haziran 2015 Mesajlar 23 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikeri 17 Şubat 2016 #1 Windows 8.1 masaüstü sağ tıklama yapılınca sol tarafa menü açılıyor, sorunun ne olduğunu çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Şubat 2016
Windows 8.1 masaüstü sağ tıklama yapılınca sol tarafa menü açılıyor, sorunun ne olduğunu çözemedim. Yardımcı olursanız sevinirim.
courage94 Hectopat Katılım 6 Haziran 2015 Mesajlar 23 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikeri 24 Şubat 2016 #3 şu şekilde
Alperen Cıngıl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Ocak 2016 Mesajlar 1.322 Makaleler 5 Yer Antakya, Hatay Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Hemşire 24 Şubat 2016 #4 Ekran dikey konumuna geçiyor sanırım.
courage94 Hectopat Katılım 6 Haziran 2015 Mesajlar 23 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikeri 24 Şubat 2016 #5 Ekran normal olarak kalıyor değişen bişey olmuyor ayarlardan kontrollerini sağladım. Normal olarak sadece masaüstü orta kısmında sağ tıklayınca menü sola doğru açılıyor ve sebebini anlamış değilim
Ekran normal olarak kalıyor değişen bişey olmuyor ayarlardan kontrollerini sağladım. Normal olarak sadece masaüstü orta kısmında sağ tıklayınca menü sola doğru açılıyor ve sebebini anlamış değilim