042ugur042 Hectopat Katılım 20 Ocak 2014 Mesajlar 133 4 Kasım 2014 #1 Sorun başladığında windows'u güncellemeyi denedim şu hatayı verdi: Mağaza hariç hiç bir uygulama açılmıyor tıpkı şu videodaki gibi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Sorun başladığında windows'u güncellemeyi denedim şu hatayı verdi: Mağaza hariç hiç bir uygulama açılmıyor tıpkı şu videodaki gibi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Wictors Hectopat Katılım 4 Kasım 2014 Mesajlar 352 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2014 #2 Yardımcı olur umarım: Bu uygulama belirtilen sözleşmeyi desteklemiyor veya yüklü değil uyarısı Son düzenleyen: Moderatör: 4 Kasım 2014
042ugur042 Hectopat Katılım 20 Ocak 2014 Mesajlar 133 6 Kasım 2014 #4 Silinen üye dedi: Verilerinizi yedekleyin ve bilgisayarınıza format atın. Genişletmek için tıkla... Daha önce bunun için format atmıştım sonra yine oldu neden kaynaklanıyor bu?
Silinen üye dedi: Verilerinizi yedekleyin ve bilgisayarınıza format atın. Genişletmek için tıkla... Daha önce bunun için format atmıştım sonra yine oldu neden kaynaklanıyor bu?