D darkmelek Hectopat Katılım 16 Haziran 2013 Mesajlar 36 28 Temmuz 2014 #1 Mağazadan bir çok uygulama yükledim ben. Bunları masaüstüne kısayolunu nasıl göndercem? Bir türlü bulamadım. Sadece görev çubuğuna sabitleniyor. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Temmuz 2014
Mağazadan bir çok uygulama yükledim ben. Bunları masaüstüne kısayolunu nasıl göndercem? Bir türlü bulamadım. Sadece görev çubuğuna sabitleniyor.
AT7 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 15 Mayıs 2014 Mesajlar 1.564 Makaleler 6 28 Temmuz 2014 #2 İlk başta Windows Update'den tüm güncellemeleri yapmalısın. Daha sonra resimde belirttiğim gibi uygulayabilirsin. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Temmuz 2014
İlk başta Windows Update'den tüm güncellemeleri yapmalısın. Daha sonra resimde belirttiğim gibi uygulayabilirsin.
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.268 Yer İstanbul 28 Temmuz 2014 #3 Windows + R tuşuna bas. Çıkan kutuya şu kodu gir ve Enter'la: Kod:Panoya kopyala shell:AppsFolder Şimdi F10'a bas ve Ayrıntıları seç de: Çıkan pencereden AppUserModeID seçeneğini seç. Görünümden ayrıntılara geç: Şimdi masaüstüne atmak istediğiniz bir uygulamaya geçin. Mesela Video uygulaması: Bu uygulamaın ID'si şu: Kod:Panoya kopyala Microsoft.ZuneVideo_8wekyb3d8bbwe!Microsoft.ZuneVideo Buna kısayol oluşturmak için masaüstünde sağ tıklıyoru ve Yeni > Kısayol diyoruz. Hedef kısmına şunu giriyoruz: Kod:Panoya kopyala explorer.exe shell:AppsFolder\Microsoft.ZuneVideo_8wekyb3d8bbwe!Microsoft.ZuneVideo Son olarak kısayola bir isim veriyor ve bir simge seçiyoruz.
Windows + R tuşuna bas. Çıkan kutuya şu kodu gir ve Enter'la: Kod:Panoya kopyala shell:AppsFolder Şimdi F10'a bas ve Ayrıntıları seç de: Çıkan pencereden AppUserModeID seçeneğini seç. Görünümden ayrıntılara geç: Şimdi masaüstüne atmak istediğiniz bir uygulamaya geçin. Mesela Video uygulaması: Bu uygulamaın ID'si şu: Kod:Panoya kopyala Microsoft.ZuneVideo_8wekyb3d8bbwe!Microsoft.ZuneVideo Buna kısayol oluşturmak için masaüstünde sağ tıklıyoru ve Yeni > Kısayol diyoruz. Hedef kısmına şunu giriyoruz: Kod:Panoya kopyala explorer.exe shell:AppsFolder\Microsoft.ZuneVideo_8wekyb3d8bbwe!Microsoft.ZuneVideo Son olarak kısayola bir isim veriyor ve bir simge seçiyoruz.