Windows 8.1 mi Windows 10 mu kurmalıyım?

Windows 8.1 kullanın RAM düşük Windows 10 için yetersiz.

SSD olsaydı 10 diyecektim ama şu an 8.1 daha iyi.

@Silinen üye bende SSD var ben 8.1'e geri geçtim Windows 11'e alışamadığım için.
Sistem Quad 9400
RAM 2+4 = 8 GB DDR3 RAM
SSD 120 GB Hi-Level
R7 240 2 GB ekran kartı
Ancak söylemem gerekiyor Windows 11'in oyun performası 8.1'den belirgin ölçüde daha iyi.

Cevap veren herkese teşekkür ederim. Birazdan Windows 8.1 ISO'su indirmeye başlayacağım Windows 8.1'in desteği bittiğinde de Linux Mint tarzı yeni başlayanlar için uygun Linux dağıtımlarını deneyebilirim.

Hangi sürümü kullanacağımız tercih meselesi hocam. SSD varsa istediğini kur geç. 15 yıllık bilgisayarda 10 kullanıyorum mesela SSD sayesinde. Öncesinde 7 vardı. Şu anda internette 7'den daha hızlı geziniyor.

Cevap veren herkese teşekkür ederim. Birazdan Windows 8.1 ISO'su indirmeye başlayacağım Windows 8.1'in desteği bittiğinde de Linux Mint tarzı yeni başlayanlar için uygun Linux dağıtımlarını deneyebilirim.

@kimboms Windows 8.1 desteğinin bitmesi Windows 8.1'i kullanamayacağın anlamına gelmiyor.
Güncellemeri yapmana gerek yok. Defender'i güncelleyip üstüne Kaspersky kurarsın olur biter.
1-2 yıla uygulamalarda sorun yaşarsan o zaman geçersin.

Haklısın, örneğin Windows 7'nin desteği biteli 3 yıl olmak üzere ve hala kullanılabilir durumda(bu duruma sinir olsam da öyle)

Haklısın, örneğin Windows 7'nin desteği biteli 3 yıl olmak üzere ve hala kullanılabilir durumda(bu duruma sinir olsam da öyle)

@kimboms windowss 11'in oyun performansının daha iyi olduğunu söylemek isterim ancak Windows 11 düzelene kadar 8.1'den devam edeceğim.
Not Windows 10 -11 için SSD zorunlu.
Windows 8.1 için ise olmasa da olur ancak SSD varsa farkı hissedersiniz.

Kendi bilgisayarımda 480 GB SSD var, Windows 11 kullanıyorum. Hatta Windows 11 Insider Dev Channel'da bulunmaktayım şu an. 22H2 çıkınca temiz kurulum yapıp 22H2'ye geçeceğim fakat Insider'da da sorun yaşamıyorum. Bana kalırsa Windows 10 ile performansları neredeyse aynı şu anlık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…