F Furkan ALTIPARMAK Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 376 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #1 Windows 8.1 kurarken Microsoft hesabı açmadan kurma seçeneği var mıdır?
emirhan şirin Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 173 Çözümler 3 Yer istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek yazılımcılık 13 Şubat 2021 #2 Mümkündür.
F Furkan ALTIPARMAK Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 376 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #3 emirhan şirin dedi: Mümkündür. Genişletmek için tıkla... Nasıl o seçeneği seçeceğim kurulum yaparken?
emirhan şirin dedi: Mümkündür. Genişletmek için tıkla... Nasıl o seçeneği seçeceğim kurulum yaparken?
mertpivvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 5.548 Makaleler 4 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #4 Tek yapman gereken interneti kesmek. Masaüstü kullanıyorsan tabii. Laptop kullanıyorsan çevrimdışı hesap diyip geç.
Tek yapman gereken interneti kesmek. Masaüstü kullanıyorsan tabii. Laptop kullanıyorsan çevrimdışı hesap diyip geç.
F Furkan ALTIPARMAK Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 376 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #5 mertpivvo dedi: Tek yapman gereken interneti kesmek. Masaüstü kullanıyorsan tabii. Laptop kullanıyorsan çevrimdışı hesap deyip geç. Genişletmek için tıkla... O zaman neden interneti kesiyorum ki çevrimdışı hesap seçeneği varsa.
mertpivvo dedi: Tek yapman gereken interneti kesmek. Masaüstü kullanıyorsan tabii. Laptop kullanıyorsan çevrimdışı hesap deyip geç. Genişletmek için tıkla... O zaman neden interneti kesiyorum ki çevrimdışı hesap seçeneği varsa.
mertpivvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 5.548 Makaleler 4 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #6 Furkan ALTIPARMAK dedi: O zaman neden interneti kesiyorum ki çevrimdışı hesap seçeneği varsa. Genişletmek için tıkla... Windows 8.1'de çevrimdışı hesap seçeneği olup olmadığından emin değilim de o yüzden iki seçeneği de yazdım.
Furkan ALTIPARMAK dedi: O zaman neden interneti kesiyorum ki çevrimdışı hesap seçeneği varsa. Genişletmek için tıkla... Windows 8.1'de çevrimdışı hesap seçeneği olup olmadığından emin değilim de o yüzden iki seçeneği de yazdım.
F Furkan ALTIPARMAK Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 376 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #7 mertpivvo dedi: Windows 8.1'de çevrimdışı hesap seçeneği olup olmadığından emin değilim de o yüzden iki seçeneği de yazdım. Genişletmek için tıkla... Hmm anladım kusura bakmayın.
mertpivvo dedi: Windows 8.1'de çevrimdışı hesap seçeneği olup olmadığından emin değilim de o yüzden iki seçeneği de yazdım. Genişletmek için tıkla... Hmm anladım kusura bakmayın.
3 379401 Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.895 Makaleler 2 Çözümler 8 13 Şubat 2021 #8 Furkan ALTIPARMAK dedi: Windows 8.1 kurarken Microsoft hesabı açmadan kurma seçeneği var mıdır? Genişletmek için tıkla... Kurulur. Furkan ALTIPARMAK dedi: Hmm anladım kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... ISO'yu nereden indirdiniz?
Furkan ALTIPARMAK dedi: Windows 8.1 kurarken Microsoft hesabı açmadan kurma seçeneği var mıdır? Genişletmek için tıkla... Kurulur. Furkan ALTIPARMAK dedi: Hmm anladım kusura bakmayın. Genişletmek için tıkla... ISO'yu nereden indirdiniz?
F Furkan ALTIPARMAK Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 376 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #9 379401 dedi: Kurulur. ISO'yu nereden indirdiniz? Genişletmek için tıkla... Microsoft.
3 379401 Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.895 Makaleler 2 Çözümler 8 13 Şubat 2021 #10 Furkan ALTIPARMAK dedi: Microsoft. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu izlemenizi tavsiye ederim.
Furkan ALTIPARMAK dedi: Microsoft. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu izlemenizi tavsiye ederim.