F Furkan ALTIPARMAK Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 376 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #11 379401 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bunu izlemenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Orijinal olması daha güvenli değil mi ISO'nun?
379401 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et bunu izlemenizi tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Orijinal olması daha güvenli değil mi ISO'nun?
3 379401 Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 2.895 Makaleler 2 Çözümler 8 13 Şubat 2021 #12 Furkan ALTIPARMAK dedi: Orijinal olması daha güvenli değil mi ISO'nun? Genişletmek için tıkla... Ben size öyle bir şey demedim ki, Sadece o videodaki kurulumu izleyin.
Furkan ALTIPARMAK dedi: Orijinal olması daha güvenli değil mi ISO'nun? Genişletmek için tıkla... Ben size öyle bir şey demedim ki, Sadece o videodaki kurulumu izleyin.
F Furkan ALTIPARMAK Hectopat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 376 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2021 #13 379401 dedi: Ben size öyle bir şey demedim ki, Sadece o videodaki kurulumu izleyin. Genişletmek için tıkla... tamam abi saygılar 379401 dedi: Ben size öyle bir şey demedim ki, sadece o videodaki kurulumu izleyin. Genişletmek için tıkla... Zaten bu videoda benim sorumla ilgili bir şey yok ki.
379401 dedi: Ben size öyle bir şey demedim ki, Sadece o videodaki kurulumu izleyin. Genişletmek için tıkla... tamam abi saygılar 379401 dedi: Ben size öyle bir şey demedim ki, sadece o videodaki kurulumu izleyin. Genişletmek için tıkla... Zaten bu videoda benim sorumla ilgili bir şey yok ki.