Windows 8.1 Microsot Hesabı Problemi

getoutonmyship

Kilopat
Arkadaşlar merhaba,

Donma problemini format ile çözdükten sonra yeni bir problem ile karşınızdayım.

Daha önce kullanmış olduğum Microsoft hesabını kuramıyorum. Böyle bir hesap yok uyarısı alıyorum.
Skype ile o Microsoft hesabını birleştirmiştim, Skype üzerinden kontrol ettiğim zaman Microsoft hesabım gözüküyor ancak Windows kurulumundan sonra hesabı girmeye çalıştığım zaman giriş yapmıyor. Bilgi sahibi arkadaşların bilgisine ihtiyacım var.

Teşekkürler.

Daha önce kullandım diyorsun ama nerde? Ya da bir başka makine de (Windows 8.1) o hesabı açıp aktifleştirdin mi?

Daha önce kullandım diyorsun ama nerde? Ya da bir başka makine de (Windows 8.1) o hesabı açıp aktifleştirdin mi?

Aynı bilgisayarda kullandım. Windows 8.1 çıktığından beri aynı hesabı kullanıyordum. Format atmak zorunda kaldım. Başıma bunlar geldi.

Yetişin komşular ...

Kendimden örnek vereyim; deneme amaçlı boştaki HDD'min bölümlerinin birin de Windows 8.1 kurulu duruyor. Eğer onda açmış olduğum Microsoft hesabı kapatmadan HDD yi söküp diğer HDD yi ana Disk olarak çalıştırdığım da açılan diğer Windows 8.1'de o aynı Microsoft hesabı açamıyorum. İzin vermiyor, hatalı giriş, hesap doğru değil gibi uyarı veriyor. Ama gidip tekrardan o HDD yi takıp sistemi başlatıp Microsoft hesabı Yerel hesaba geçirirsem diğer HDD'den giriş yapabiliyorum. Tahminim bu olaya benzer bir durum da kaldın ve izin vermiyor.

Kesin budur diyemiyorum çünkü konuyu tekrar tekrar deneyip hangi durumlarda ne tepki veriyor diye ölçmedim. Tarayıcı üzerinden Microsoft hesabına giriş yapıp, aktifleştirme (cep tlf. kod) gibi adımları dene.

http://windows.microsoft.com/tr-tr/windows-live/microsoft-account-help#microsoft-account=tab2

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…