MeWFX Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2021 #1 Win 8.1'e gectim Minecraft ve Client'ler acılmıyor. Driverları Driver Booster ile güncelledim jav. Son sürüm indirili.
Win 8.1'e gectim Minecraft ve Client'ler acılmıyor. Driverları Driver Booster ile güncelledim jav. Son sürüm indirili.
Ryz Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 263 Çözümler 5 Yer Samsun, Turkey Daha fazla Cinsiyet Diğer 22 Mayıs 2021 #2 MeWFX dedi: Win 8.1'e gectim Minecraft ve Client'ler acılmıyor. Driverları Driver Booster ile güncelledim jav. Eki Görüntüle 1035465 Son sürüm indirili. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir hata alıyor musunuz? Artı 0 Eksi
MeWFX dedi: Win 8.1'e gectim Minecraft ve Client'ler acılmıyor. Driverları Driver Booster ile güncelledim jav. Eki Görüntüle 1035465 Son sürüm indirili. Genişletmek için tıkla... Herhangi bir hata alıyor musunuz?
KS KS MeWFX Hectopat Katılım 30 Aralık 2020 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Mayıs 2021 #3 Ryz dedi: Herhangi bir hata alıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır. Ryz dedi: Herhangi bir hata alıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Client'lerde direk kapanıyor ya da acılmıyor bekletiyor TLauncher'de driver güncelle dedi güncelledim olmadı. Artı 0 Eksi
Ryz dedi: Herhangi bir hata alıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Hayır. Ryz dedi: Herhangi bir hata alıyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Client'lerde direk kapanıyor ya da acılmıyor bekletiyor TLauncher'de driver güncelle dedi güncelledim olmadı.