B Baki Can Kilopat Katılım 26 Aralık 2014 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2015 #1 Arkadaşlar şurdaki linkte Windows 7 Format Sorunu | Technopat Sosyal arkadaş windows 8.1 at demişti bende attım ama bu seferde şu hatayı verdi. Nasıl düzeltebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mart 2015
Arkadaşlar şurdaki linkte Windows 7 Format Sorunu | Technopat Sosyal arkadaş windows 8.1 at demişti bende attım ama bu seferde şu hatayı verdi. Nasıl düzeltebilirim?
Z ZubizukTumTum Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2014 Mesajlar 1.385 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2015 #2 Tekrardan deneyiniz. Eğer tekrar olmaz ise indirdiğiniz ISO dosyası sorunludur.
Ozan Demir Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Ocak 2014 Mesajlar 1.131 Yer Safranbolu Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kamu Personeli 9 Mart 2015 #3 Windows 8.1 i nerden temin ettiniz ?
B Baki Can Kilopat Katılım 26 Aralık 2014 Mesajlar 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2015 #4 ZubizukTumTum dedi: Tekrardan deneyiniz. Eğer tekrar olmaz ise indirdiğiniz ISO dosyası sorunludur. Genişletmek için tıkla... Önerebileceğin bi site var mı sorunsuz? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Mart 2015
ZubizukTumTum dedi: Tekrardan deneyiniz. Eğer tekrar olmaz ise indirdiğiniz ISO dosyası sorunludur. Genişletmek için tıkla... Önerebileceğin bi site var mı sorunsuz?
Aydın K Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 12 Ekim 2014 Mesajlar 1.680 Makaleler 1 Yer Mersin Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Mart 2015 #5 Dreamspark ile Windows 8.1 temin edebilirsin, ben öyle yaptım ve şu an sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Bir ders programı at, direkt kabul ederler zaten
Dreamspark ile Windows 8.1 temin edebilirsin, ben öyle yaptım ve şu an sorunsuz bir şekilde kullanıyorum. Bir ders programı at, direkt kabul ederler zaten
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.927 Makaleler 25 Çözümler 633 9 Mart 2015 #6 Sistemi USB'den başlattığınıza emin olun ve bu imaj ile rehberleri izleyerek kurulum yapın: Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları
Sistemi USB'den başlattığınıza emin olun ve bu imaj ile rehberleri izleyerek kurulum yapın: Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları