EREN2702 Decapat Katılım 26 Nisan 2023 Mesajlar 170 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Windows 8.1 32-bit, İntel Core 2 Duo 2.00 Ghz, 222 GB HDD, NVIDIA Geforce 9200m GS, Laptop. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Aralık 2023 #1 RAM 3 GB Ekran kartı Geforce 9200m gs Anakart Samsung İşlemci Intel core 2 duo Bugün Windows 8.1 indirdim. Bir müzik dinleyeyim dedim aşağıdaki yazı çıktı. Tamam güncelleyeyim diyorum ama mağazaya da girmiyor. Yükleniyor ekranında takılı kalıyor anlamadım gitti. Çözümünü bilen yazsın.
Bugün Windows 8.1 indirdim. Bir müzik dinleyeyim dedim aşağıdaki yazı çıktı. Tamam güncelleyeyim diyorum ama mağazaya da girmiyor. Yükleniyor ekranında takılı kalıyor anlamadım gitti. Çözümünü bilen yazsın.
Çözüm Emir Bozat 10 Aralık 2023 EREN2702 dedi: Bugün Windows 8.1 indirdim. Bir müzik dinleyeyim dedim aşağıdaki yazı çıktı. Eki Görüntüle 2048569 Tamam güncelleyeyim diyorum ama mağazaya da girmiyor. Yükleniyor ekranında takılı kalıyor anlamadım gitti. Çözümünü bilen yazsın. Genişletmek için tıkla... Maalesef Windows 8.1'in mağazası artık kullanım dışı güncelleyemezsiniz. Bu arada ah sana vah sana ile azer bulbulun uyumuna bayıldım
EREN2702 dedi: Bugün Windows 8.1 indirdim. Bir müzik dinleyeyim dedim aşağıdaki yazı çıktı. Eki Görüntüle 2048569 Tamam güncelleyeyim diyorum ama mağazaya da girmiyor. Yükleniyor ekranında takılı kalıyor anlamadım gitti. Çözümünü bilen yazsın. Genişletmek için tıkla... Maalesef Windows 8.1'in mağazası artık kullanım dışı güncelleyemezsiniz. Bu arada ah sana vah sana ile azer bulbulun uyumuna bayıldım
Emir Bozat Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Eylül 2019 Mesajlar 5.071 Çözümler 32 Yer Yalova/Merkez Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenciyiz aga. 10 Aralık 2023 #2 EREN2702 dedi: Bugün Windows 8.1 indirdim. Bir müzik dinleyeyim dedim aşağıdaki yazı çıktı. Eki Görüntüle 2048569 Tamam güncelleyeyim diyorum ama mağazaya da girmiyor. Yükleniyor ekranında takılı kalıyor anlamadım gitti. Çözümünü bilen yazsın. Genişletmek için tıkla... Maalesef Windows 8.1'in mağazası artık kullanım dışı güncelleyemezsiniz. Bu arada ah sana vah sana ile azer bulbulun uyumuna bayıldım Artı 0 Eksi Çözüm
EREN2702 dedi: Bugün Windows 8.1 indirdim. Bir müzik dinleyeyim dedim aşağıdaki yazı çıktı. Eki Görüntüle 2048569 Tamam güncelleyeyim diyorum ama mağazaya da girmiyor. Yükleniyor ekranında takılı kalıyor anlamadım gitti. Çözümünü bilen yazsın. Genişletmek için tıkla... Maalesef Windows 8.1'in mağazası artık kullanım dışı güncelleyemezsiniz. Bu arada ah sana vah sana ile azer bulbulun uyumuna bayıldım
KS KS EREN2702 Decapat Katılım 26 Nisan 2023 Mesajlar 170 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Windows 8.1 32-bit, İntel Core 2 Duo 2.00 Ghz, 222 GB HDD, NVIDIA Geforce 9200m GS, Laptop. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Aralık 2023 #3 Emir Bozat dedi: Maalesef Windows 8.1'in mağazası artık kullanım dışı güncelleyemezsiniz. Genişletmek için tıkla... Neyse artık böyle kullanacağız. Emir Bozat dedi: Bu arada ah sana vah sana ile azer bulbulun uyumuna bayıldım Genişletmek için tıkla... . Artı 0 Eksi
Emir Bozat dedi: Maalesef Windows 8.1'in mağazası artık kullanım dışı güncelleyemezsiniz. Genişletmek için tıkla... Neyse artık böyle kullanacağız. Emir Bozat dedi: Bu arada ah sana vah sana ile azer bulbulun uyumuna bayıldım Genişletmek için tıkla... .
ygtylc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Kasım 2020 Mesajlar 1.913 Çözümler 51 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5600X / MSI MAG B550 Tomahawk / Corsair RM750 80+ Gold PSU / Corsair Vengeance Pro (1x16) 3600 Mhz CL18 / Samsung 970 Evo 500GB / Seagate Baraccuda 2TB 7200 RPM 256 MB Cache HDD / RTX 3070 (Belli değil) / MSI MAG Forge 100M Cinsiyet Diğer 11 Aralık 2023 #4 Merak etme, dinleyeceksin o yakışıklı güvenliği. Müzik dosyalarının olduğu uzantıyı media player’a ata, ya da başka bir müzik programı indir. foobar2000 ya da aimp gibi. Artı 0 Eksi
Merak etme, dinleyeceksin o yakışıklı güvenliği. Müzik dosyalarının olduğu uzantıyı media player’a ata, ya da başka bir müzik programı indir. foobar2000 ya da aimp gibi.