İbrahim222 Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 483 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #11 Güzel bir işletim sistemi hatta Windows 7'den bile hızlı. Donanım eski ve HDD varsa kur, donanım iyiyse ve SSD varsa Windows 10 kur.
Güzel bir işletim sistemi hatta Windows 7'den bile hızlı. Donanım eski ve HDD varsa kur, donanım iyiyse ve SSD varsa Windows 10 kur.
A AktifCan Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2018 Mesajlar 3.636 Çözümler 5 6 Mart 2021 #12 Sonradan yavaşladı ise temiz kurulum ile tekrar Windows 10 kurabilirsin. Eğer sistemin eski ise Windows 8.1 kurabilirsin.
Sonradan yavaşladı ise temiz kurulum ile tekrar Windows 10 kurabilirsin. Eğer sistemin eski ise Windows 8.1 kurabilirsin.
Severus77 Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 255 Çözümler 1 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2021 #13 Sisteminiz dizüstü mü masaüstü mü?
AJFA Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol Katılım 6 Mayıs 2013 Mesajlar 7.730 Makaleler 28 Çözümler 402 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2021 #14 SSD bulunmayan düşük donanımlı sistemler için biçilmiş kaftan. Windows 10'a göre olumsuz yanı, yeni teknolojilere ve yeni sürücülere destek alamaması. Klasik bir sözüm vardır: 8.1, DirectX 12 ve Ryzen işlemci desteğine sahip olsa Windows 10 kullanmazdım. Arayüzünü sıkıntı edenlere Open-Shell başlat menüsünü tavsiye ediyorum. Ayarlardan yan çubukları da kaldırabiliyorduk hatırladığım kadarıyla.
SSD bulunmayan düşük donanımlı sistemler için biçilmiş kaftan. Windows 10'a göre olumsuz yanı, yeni teknolojilere ve yeni sürücülere destek alamaması. Klasik bir sözüm vardır: 8.1, DirectX 12 ve Ryzen işlemci desteğine sahip olsa Windows 10 kullanmazdım. Arayüzünü sıkıntı edenlere Open-Shell başlat menüsünü tavsiye ediyorum. Ayarlardan yan çubukları da kaldırabiliyorduk hatırladığım kadarıyla.