Windows 8.1 nasıl hızlandırılır?

ahmet_kıran

Hectopat
Yer
Türkiye
Verdiğiniz 2-3 taktik var mıdır? Yeni 8.1'e geçtim çok iyi gerçekten çok beğendim. Ama böyle boş boş yorumlar yapmayın güç seçeneklerine gir yüksek performansa al falan böyle boş şeyler yapmayın. Bilmiş gibi biliyoruz yaptık onları bilinmedik şeyler varsa onları söyleyin rica ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Verdiğiniz 2-3 taktik var mıdır? Yeni 8.1'e geçtim çok iyi gerçekten çok beğendim. Ama böyle boş boş yorumlar yapmayın güç seçeneklerine gir yüksek performansa al falan böyle boş şeyler yapmayın. Bilmiş gibi biliyoruz yaptık onları bilinmedik şeyler varsa onları söyleyin rica ediyorum.

Hocam Windows 8.1 Single Language ise kasmaması lazım o sürümde kasan bilgisayar görmedim daha.

Ntlite ile o spor finans gibi uygulamaları kaldırmıştım, windows search hizmetini falan da ordan kapatıvermiştim hatta güncelleme bile gömmüştüm. Güncellemeleri İso'ya gömersen daha hızlı çalışır muhtemelen. W10 bile güncellendikçe sapıtıyor benim bilgisayarımda güncellemiyorum.

Windows 8.1 zaten yeterince hızlı, herhangi bir şey yapmanıza gerek yok. Sadece Windows Defender var, tarama yaparken diskinizi meşgul ediyor ve bu sistemde takılmalara sebep oluyor. Onu kapatabilirsiniz işte güvenlik kaygısı yoksa.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı