Windows 8.1 nasıl hızlandırılır?

ertugrulsoldier

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Windows 8.1 hızlandırma ve LoL odaklı FPS arttırmak istiyorum. Nasıl yapabilirim ayarlar nasıl olmalı?

Son düzenleyen: Moderatör:
[URL unfurl="true"]https://www.mediafire.com/file/g7k5ietdtkxmue7/Win8.1_SL_Perf_AIO_21.09.2022.zip/file[/URL]
İnanmıyosanız Virüstotalde taratın.
(İso bana ait değildir)

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar Windows 8.1 hızlandırma ve LoL odaklı FPS arttırmak istiyorum. Nasıl yapabilirim ayarlar nasıl olmalı?

Animasyonları vs. kapatabilirsin en basitinden. Arkaplan hizmetlerini kapatabilirsin modlu Windowslara bakabilirsin.

Hocam Win 8.1 ISO direk Microsoft'tan indirmiştim ama KMSpico bu uygulama nedir onu bilmiyorum.

Windows'u etkinleştirmek için CMD üzerinden bir yere bağlıyorsunuz bilgisayarı ve zombi gibi oluyor bilgisayar diye biliyorum.

Hocam etkinleştirmeyi internetten anahtar bulup slmg falan var ya kodlar CMD'ye yazılıyor öyle yapmıştım ondan bir şey olurmuki bir program indirmedim.

Hocam isletim sistemi degistirebilirsinz, daha hafif ve LoL oynatacak isletim sistemli mutlaka vardir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…