Deniz24386 Kilopat Katılım 25 Aralık 2022 Mesajlar 2.629 Çözümler 109 17 Mart 2023 #51 ertugrulsoldier dedi: Arkadaşlar şimdi Microsoft'un kendi sitesinden 8.1 ISO indirdim kuruyordum anahtar istedi bende YouTube'dan bir tane kanaldan buldum oyle girdim ama etkinlestirmicem oradanda FPS ayarlarini yaparim uygun mudur sizce. Genişletmek için tıkla... Evet. Hızlandırmak için buna bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
ertugrulsoldier dedi: Arkadaşlar şimdi Microsoft'un kendi sitesinden 8.1 ISO indirdim kuruyordum anahtar istedi bende YouTube'dan bir tane kanaldan buldum oyle girdim ama etkinlestirmicem oradanda FPS ayarlarini yaparim uygun mudur sizce. Genişletmek için tıkla... Evet. Hızlandırmak için buna bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et