Windows 8.1 nasıl kuracağım ?

Videoyu izleyin. Çok rahat kurarsınız adım adım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Birinci video sanırsam benim için gerekli. Birde ürün kimliği falan soruyor oraya ne yazacağım ? Ayrıca bende Toshiba 8 GB bellek var. Buna verdiğiniz linkte ki dosyayı atacağım değil mi ?

Hocam herşey için çok teşekkürler biliyorum bugün sizleri çok sıktım ama maalesef ki yazılım hakkında yetersizim ve eğer kabul görürseniz anlamadığım soruları sizlere sormak istiyorum ;

1) Videoda flash belleğin gerektiği söyleniyor ve Toshiba 8 GB Flash Bellek iş görür mü ?
2) Videoda Recep Bey bir kere F12'ye basıyor olmuyor F2'den BIOS'u açıp ayarlamalar yapıyor bunu nasıl yapabilirim ?
3) BIOS'a girme tuşu nedir ve güncellemesine gerek var mıdır varsa nasıl yapılır ?
4) ISO dosyası ile flash bellek işlemi yapıcaz fakat bu ISO dosyasını nasıl bulucam Flash Utility ile açmamı istediğiniz zip dosyası mı bu ?
5) Videoda C ve D dosyalarını ayırma işlemi var burayı pek anlamadım ne demek istiyor ?

Şimdilik sorularım bu kadar herşey için teşekkürler...

Bir yere not alın isterseniz.

Bellek yeterli.

Bu uygulamayı yönetici olarak açın ve uygulama içerisinden bu dosyayı seçin ve program kurar gibi kurun. NOT: Şarjda olması şart.

Bilgisayarı USB takılı iken yeniden başlatın ve Windows'a geçmeden sürekli F2 , F12, ESC, tuşlarına basın. Hangisi olduğunu bilmiyorum. Mavi Gri bir ekran gelir. Yön tuşları ile BOOT sekmesine gelin. Ve USB'nizi videodaki gibi en üste alın. İsterseniz üstüne tıklayın ve 1. sıraya geldiğinde basın. İsterseniz + - kullanın. Daha sonra F10'a basın (Save and Restart). Windows kurulumuna geçeceksiniz.

ISO dosyasını açmayacaksınız. Buradan indirin. 64 bit kurun. ISO dosyasını Windows 7 USB/DVD Download tool programı ile USB'nize yazdırın. Programı açın kolayca ilerlersiniz zaten onun da videoları mevcut.

Ayırmanıza gerek yok. Sistem yazan diske kuracaksınız. Yedekleyeceğiniz dosyaları yedekleyin.

Peki çok çok teşekkür ederim anladım indirdiğim ISO dosyalarını tek part haline getirecek miyim ? Ve ilk işlem için USB bellek takılı olmalı mıdır ? Ayrıca Sürücü seçme yerinde direkt kendi sürücü mü seçip ilerlemeliyim değil mi ? ( C ve D ayrı ayrı var.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…