Selim 05 Yoctopat Katılım 25 Eylül 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2022 #1 Windows 8.1 kuracağım ama kuramıyorum yardımcı olur musunuz?
wennzy Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 2.431 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2022 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Selim 05 Yoctopat Katılım 25 Eylül 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2022 #3 wennzy dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Abi şöyle diyeyim PC eski yeri ile kurmaya çalıştım olmadı eski diye mbr ile yapmak istedim ayarı yapamadım
wennzy dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Abi şöyle diyeyim PC eski yeri ile kurmaya çalıştım olmadı eski diye mbr ile yapmak istedim ayarı yapamadım
wennzy Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 2.431 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2022 #4 Selim 05 dedi: Abi şöyle diyeyim PC eski yeri ile kurmaya çalıştım olmadı eski diye mbr ile yapmak istedim ayarı yapamadım Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Daha anlamlı ve açıklayıcı bir şekilde yazın.
Selim 05 dedi: Abi şöyle diyeyim PC eski yeri ile kurmaya çalıştım olmadı eski diye mbr ile yapmak istedim ayarı yapamadım Genişletmek için tıkla... Nasıl yani? Daha anlamlı ve açıklayıcı bir şekilde yazın.
Selim 05 Yoctopat Katılım 25 Eylül 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2022 #5 wennzy dedi: Nasıl yani? Daha anlamlı ve açıklayıcı bir şekilde yazın. Genişletmek için tıkla... Abi rufus ile mbr ayarında yazdırdım USB ye sonra bios ayarı varmış onu yapamadım yani ekrana gelmiyor Windows yükleme direkt PC açılıyor
wennzy dedi: Nasıl yani? Daha anlamlı ve açıklayıcı bir şekilde yazın. Genişletmek için tıkla... Abi rufus ile mbr ayarında yazdırdım USB ye sonra bios ayarı varmış onu yapamadım yani ekrana gelmiyor Windows yükleme direkt PC açılıyor
wennzy Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 2.431 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Eylül 2022 #6 Selim 05 dedi: Abi rufus ile mbr ayarında yazdırdım USB ye sonra bios ayarı varmış onu yapamadım yani ekrana gelmiyor Windows yükleme direkt PC açılıyor Genişletmek için tıkla... USB belleği birinci sıraya alıp kaydettin mi? Boot Menüsünde'dir.
Selim 05 dedi: Abi rufus ile mbr ayarında yazdırdım USB ye sonra bios ayarı varmış onu yapamadım yani ekrana gelmiyor Windows yükleme direkt PC açılıyor Genişletmek için tıkla... USB belleği birinci sıraya alıp kaydettin mi? Boot Menüsünde'dir.