Windows 8.1 Nasıl Kurulur?

AnarionV

Hectopat
Merhabalar. Benim işletim sistemim Windows 7 Ultimate SP1. Ben Windows 8.1 işletim sistemine geçmek istiyorum ama para vermek istemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.

Çözüm
EPttAvm'den 20 TL'ye Windows 10 Pro (Retail License) + 10 TL'ye Office 365 (5 TB Onedrive dahil) lisansı aldım.
İkisini de ikişer kez yeni formatlarda etkinleştirdim.
Yani var böyle şeyler...
Kaçak önermem normal İSO dosyasını indir Rüfus ile yazdır Usb cihazına Technopat'ta videoları var halledersin kolay ama kurduktan sonra 10 15 Tl ye keyler satılıyor onlardan alabilirsin.
Windows 7 kurulu geldi bana ve bilgisayarın altında yazılı bir key var. Onu denedim ve kabul etmedi. Tam olarak Windows 7 kurun falan dedi. Yardımcı olur musun ?

Merhabalar. Benim işletim sistemim Windows 7 Ultimate SP1. Ben Windows 8.1 işletim sistemine geçmek istiyorum ama para vermek istemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler.
Windows 8.1 de satın almana pek gerek yok etkinleştirme yapmazsan birkaç ayar yapmanı engelliyor deneme yapıyormuş gibi kullan.

EPttAvm'den 20 TL'ye Windows 10 Pro (Retail License) + 10 TL'ye Office 365 (5 TB Onedrive dahil) lisansı aldım.
İkisini de ikişer kez yeni formatlarda etkinleştirdim.
Yani var böyle şeyler...

Çözüm
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı