AhmetHa Femtopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 5 24 Haziran 2020 #11 The Destroyer dedi: BIOS'a nasıl giremiyorsun. Genişletmek için tıkla... Laptopumun ekranı kırık mönitörden kullanıyorum ordada bios ekranı gelmiyo
The Destroyer dedi: BIOS'a nasıl giremiyorsun. Genişletmek için tıkla... Laptopumun ekranı kırık mönitörden kullanıyorum ordada bios ekranı gelmiyo
Megaton Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 8.780 Makaleler 11 Çözümler 22 Yer Ötüken, Tanrı Dağları 24 Haziran 2020 #12 Dediğimi denedin mi? Megaton dedi: Shift tuşuna basarak yeniden başlat o zaman girer. Genişletmek için tıkla...
Dediğimi denedin mi? Megaton dedi: Shift tuşuna basarak yeniden başlat o zaman girer. Genişletmek için tıkla...
AhmetHa Femtopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 5 24 Haziran 2020 #13 Megaton dedi: Dediğimi denedin mi? Genişletmek için tıkla... Windows 7'de böyle bir şey yok maalesef ama denedim sonuç yok Yiğitt35 dedi: Biraz geçerliliği var tabii Sonuçta destek daha kesilmedi hala kullanılabilir fakat en güncelden yanayız. O yüzden sistem özelliklerini yazarsa arkadaş daha iyi olur Genişletmek için tıkla... Sistemim çok eski o yüzden güncel sürüm kurmuyorum. Son düzenleme: 24 Haziran 2020
Megaton dedi: Dediğimi denedin mi? Genişletmek için tıkla... Windows 7'de böyle bir şey yok maalesef ama denedim sonuç yok Yiğitt35 dedi: Biraz geçerliliği var tabii Sonuçta destek daha kesilmedi hala kullanılabilir fakat en güncelden yanayız. O yüzden sistem özelliklerini yazarsa arkadaş daha iyi olur Genişletmek için tıkla... Sistemim çok eski o yüzden güncel sürüm kurmuyorum.
efe Xp Decapat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 256 Çözümler 3 Yer Kayseri Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profosyonel Öğrenci 20 Mart 2021 #14 Windows kurulum aşamasında benim size önerim format şeklinde yüklemeniz örnek: -Rufus -Winsetup From Usb Bu tarz programlar ile yüklerseniz hem daha güvenli hem de daha temiz bir yükleme olur. BAŞTAN YÜKLEME İŞLEMLERİ İÇİN TIKLA (RUFUS) BAŞTAN YÜKLEME İŞLEMLERİ İÇİN TIKLA (Winsetup From Usb) AhmetHa dedi: Bilgisayarım Win 7, Win 8.1 yükseltmek istiyordum. BIOS'a giremediğim için masaüstüden kurmayı denedim ama setupa tıkladığım zaman hazırlanıyor yazıp kapanıyor. Yani kuramıyorum. Genişletmek için tıkla...
Windows kurulum aşamasında benim size önerim format şeklinde yüklemeniz örnek: -Rufus -Winsetup From Usb Bu tarz programlar ile yüklerseniz hem daha güvenli hem de daha temiz bir yükleme olur. BAŞTAN YÜKLEME İŞLEMLERİ İÇİN TIKLA (RUFUS) BAŞTAN YÜKLEME İŞLEMLERİ İÇİN TIKLA (Winsetup From Usb) AhmetHa dedi: Bilgisayarım Win 7, Win 8.1 yükseltmek istiyordum. BIOS'a giremediğim için masaüstüden kurmayı denedim ama setupa tıkladığım zaman hazırlanıyor yazıp kapanıyor. Yani kuramıyorum. Genişletmek için tıkla...