Windows 8.1 Nasıl satın alacağım ?

Daha fazla  
Merhabalar,

Kısa süre içerisinde (20-25 gün) yeni bir sistem toplayacağım. Tabi ki değerli Technopat yetkililerin hazırlamış olduğu sistem toplama bilgilerinden örnekler ile.

Usb 'den sistemime Windows 8 yada 8.1 kurmayı planlıyorum, peki nasıl satın alacağım ?
Yani kutulu versiyonunu alsam sistemime optik okuyucu takmayı düşünmüyorum, peki iso dosyası olarak nasıl temin edebilirim ? Yada sistemime uygun bir optik sürücü takıp, kutulu versiyon ile yükleme yapacak olsam işim daha mı kolay olur ?

Şimdiden teşekkür ederim ilginiz için..

Ben öğrenci indirimiyle 8.1 Pro versiyonunu 129 liraya satın aldım Microsoft'un sitesinden. Satın alınca indirme linki çıkıyor karşınıza direkt. Ürün anahtarı mail olarak gönderiliyor. USB bellekle çok rahat kuruluyor, 5-10 dk arası bir şey sürüyor. Zaten anakartın birkaç driverını USB bellekle kurmak gerekiyor. Hiç optik sürücüyle uğraşmayın hepsini USB ile halledersiniz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı