Windows 8.1 nasıl yüklenir?

Cid_Kagenou

Decapat
Makaleler
2
Arkadaşımın sistemi biraz kötü ve Windows 8.1 yüklemek istiyor. HD 4800 ekran kartı ve E8400 işlemcisi var. Ücretsiz bir şekilde Windows 8.1 yüklemenin bir yolu var mı?

Arkadaşınızı ölü bir işletim sistemi kurmamak için ikna edin lütfen. Q4OS Trinity gibi hafif bir Linux dağıtımı daha iyi olacaktır.

Arkadaşınızı ölü bir işletim sistemi kurmamak için ikna edin lütfen. Q4OS Trinity gibi hafif bir Linux dağıtımı daha iyi olacaktır.

Hocam, arkadaşım Linux'a hiç sıcak gözle bakmıyor. Neden diye sorduğumda sevmiyorum diyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

USB olmadan çözmenin bir yolu yok mu hocam?

Son düzenleme:
Hocam, arkadaşım Linux'a hiç sıcak gözle bakmıyor. Neden diye sorduğumda sevmiyorum diyor.
Ona Linux'un artılarını söylerseniz ikna olur bence.
1) Linux arka planda gereksiz servis çalıştırmadığından işlemci ve RAM daha rahat çalışır.
2) Linux'ta Steam ya da Chrome gibi uygulamaların son sürümlerini kullanabilirsiniz ama Windows 7 ve Windows 8.1 gibi ömrünü tamamlamış işletim sistemlerinde bunu yapamazsınız.
3) Linux'ta sırf bir arama yaparken sıfır gün açığı tetiklendi diye tüm verilerinizi çaldırmazsınız Windows 7 ve Windows 8.1'deki gibi.
4) Linux'ta istediğin uygulamayı paket yöneticisine yazarsın ve indirirsin, kırk saat tarayıcıdan setup dosyasını falan bulmakla uğraşmazsın.
5) Linux'ta driver bulma işiyle uğraşmazsınız Windows'taki gibi.
6) Linux'ta virüs yemeniz çok zor.
7) Linux özelleştirme bakımından tonla seçenek sunar.

Ona Linux'un artılarını söylerseniz ikna olur bence.
1) Linux arka planda gereksiz servis çalıştırmadığından işlemci ve RAM daha rahat çalışır.
2) Linux'ta Steam ya da Chrome gibi uygulamaların son sürümlerini kullanabilirsiniz ama Windows 7 ve Windows 8.1 gibi ömrünü tamamlamış işletim sistemlerinde bunu yapamazsınız.
3) Linux'ta sırf bir arama yaparken sıfır gün açığı tetiklendi diye tüm verilerinizi çaldırmazsınız Windows 7 ve Windows 8.1'deki gibi.
4) Linux'ta istediğin uygulamayı paket yöneticisine yazarsın ve indirirsin, kırk saat tarayıcıdan setup dosyasını falan bulmakla uğraşmazsın.
5) Linux'ta driver bulma işiyle uğraşmazsınız Windows'taki gibi.
6) Linux'ta virüs yemeniz çok zor.
7) Linux özelleştirme bakımından tonla seçenek sunar.

Hocam uğraşınız için teşekkürler. Arkadaşım böyle konularda bilgi sahibi ama Windows 8.1 bana göre daha iyi diyor. Sebebini bende anlamış değilim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı