tspmb7 Decipat Katılım 15 Kasım 2023 Mesajlar 922 Çözümler 23 14 Nisan 2025 #11 sahinssahin54 dedi: Hocam halen yanıtınızı bekliyorum linki vermişsiniz şifreyi bilmiyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Benim verdiğim linkten indirebilirsiniz. Microsoft Software Download Listing Microsoft Software Download Listing lets you browse and download products from Microsoft Software Download. msdl.gravesoft.dev
sahinssahin54 dedi: Hocam halen yanıtınızı bekliyorum linki vermişsiniz şifreyi bilmiyor musunuz? Genişletmek için tıkla... Benim verdiğim linkten indirebilirsiniz. Microsoft Software Download Listing Microsoft Software Download Listing lets you browse and download products from Microsoft Software Download. msdl.gravesoft.dev
burakmtn0059 Megapat Katılım 15 Kasım 2015 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çalışmıyor 14 Nisan 2025 #12 sahinssahin54 dedi: Hocam şifresi ne RAR'ın fullprogramlar falan denedim olmadı genelde 12345 yaparlar. Hocam halen yanıtınızı bekliyorum linki vermişsiniz şifreyi bilmiyor musunuz? Genişletmek için tıkla... RAR şifresini ben bilmiyorum.
sahinssahin54 dedi: Hocam şifresi ne RAR'ın fullprogramlar falan denedim olmadı genelde 12345 yaparlar. Hocam halen yanıtınızı bekliyorum linki vermişsiniz şifreyi bilmiyor musunuz? Genişletmek için tıkla... RAR şifresini ben bilmiyorum.
M Mr. Jingles Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Eylül 2019 Mesajlar 1.104 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 15 Nisan 2025 #13 Linux kurun bence. Win8 güncelleme almayan ve güvenli olmayan bir sistem.
burakmtn0059 Megapat Katılım 15 Kasım 2015 Mesajlar 84 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Çalışmıyor 17 Nisan 2025 #14 Mr. Jingles dedi: Linux kurun bence. Windows 8 güncelleme almayan ve güvenli olmayan bir sistem. Genişletmek için tıkla... Tabii olur, Windows 8.1 desteği 10 Ocak 2023'te sona erdikten sonra Linux kurun.
Mr. Jingles dedi: Linux kurun bence. Windows 8 güncelleme almayan ve güvenli olmayan bir sistem. Genişletmek için tıkla... Tabii olur, Windows 8.1 desteği 10 Ocak 2023'te sona erdikten sonra Linux kurun.