mor_foz Femtopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #1 Microsoft'un kendi sitesinden indirdiğim Embedded ISO dosyasıyla formatımı attım ve .NET Framework'te yüklenmeme hatası aldım, nasıl düzelteceğim? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Mayıs 2021
Microsoft'un kendi sitesinden indirdiğim Embedded ISO dosyasıyla formatımı attım ve .NET Framework'te yüklenmeme hatası aldım, nasıl düzelteceğim?
The User 0 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 2.886 Çözümler 70 Yer İstanbul 25 Mayıs 2021 #2 mor_foz dedi: Microsoft'un kendi sitesinden indirdiğim Embedded ISO dosyasıyla formatımı attım ve .NET Framework'te yüklenmeme hatası aldım, nasıl düzelteceğim? Genişletmek için tıkla... Sanal makineye mi kuruyorsunuz yoksa normal PC'ye mi?
mor_foz dedi: Microsoft'un kendi sitesinden indirdiğim Embedded ISO dosyasıyla formatımı attım ve .NET Framework'te yüklenmeme hatası aldım, nasıl düzelteceğim? Genişletmek için tıkla... Sanal makineye mi kuruyorsunuz yoksa normal PC'ye mi?
mertpivvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2020 Mesajlar 5.542 Makaleler 4 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #3 Ben embedded modlu sürüm kullanıyordum geçenleri. Ona da yüklenmiyordu. Embedded'e Net framework yüksek ihtimal yüklenmiyor hocam. Win 8.1 Pro kurun.
Ben embedded modlu sürüm kullanıyordum geçenleri. Ona da yüklenmiyordu. Embedded'e Net framework yüksek ihtimal yüklenmiyor hocam. Win 8.1 Pro kurun.
mor_foz Femtopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Mayıs 2021 #4 Anladım. Normal PC'ye.