imbaran Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 2.315 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2022 #1 Uygulama tasarımı çok hoşuma gitti. Fakat açılmıyor. %97'de kalıyor. Dakika telefondan kaldıgım kısım.
Uygulama tasarımı çok hoşuma gitti. Fakat açılmıyor. %97'de kalıyor. Dakika telefondan kaldıgım kısım.
GokhanYigitGya Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 2.139 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ağustos 2022 #2 imbaran dedi: Uygulama tasarımı çok hoşuma gitti. Fakat açılmıyor. %97'de kalıyor. Eki Görüntüle 1478836 Dakika telefondan kaldıgım kısım. Genişletmek için tıkla... İzlemeye devam et kısmı sıkıntılı Windows 8.1 sürümünde. Diziyi Search kısmında aratıp Manuel olarak bölümü açarsanız sıkıntı olmayacaktır.
imbaran dedi: Uygulama tasarımı çok hoşuma gitti. Fakat açılmıyor. %97'de kalıyor. Eki Görüntüle 1478836 Dakika telefondan kaldıgım kısım. Genişletmek için tıkla... İzlemeye devam et kısmı sıkıntılı Windows 8.1 sürümünde. Diziyi Search kısmında aratıp Manuel olarak bölümü açarsanız sıkıntı olmayacaktır.
imbaran Hectopat Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 2.315 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2022 #3 GokhanYigitGya dedi: İzlemeye devam et kısmı sıkıntılı Windows 8.1 sürümünde. Diziyi Search kısmında aratıp manuel olarak bölümü açarsanız sıkıntı olmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Çok geç Windows 10 geçtim bile .
GokhanYigitGya dedi: İzlemeye devam et kısmı sıkıntılı Windows 8.1 sürümünde. Diziyi Search kısmında aratıp manuel olarak bölümü açarsanız sıkıntı olmayacaktır. Genişletmek için tıkla... Çok geç Windows 10 geçtim bile .
GokhanYigitGya Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 2.139 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Ağustos 2022 #4 imbaran dedi: Çok geç Windows 10 geçtim bile.Eki Görüntüle 1479112 Genişletmek için tıkla... Bende Windows 11 kullanıyorum zaten. O yüzden benim Netflix de de sıkıntı yok.
imbaran dedi: Çok geç Windows 10 geçtim bile.Eki Görüntüle 1479112 Genişletmek için tıkla... Bende Windows 11 kullanıyorum zaten. O yüzden benim Netflix de de sıkıntı yok.