4 495477 Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 3.522 Makaleler 2 Çözümler 13 2 Mayıs 2022 #1 Eski PC'ye Win 8.1 indirmeye çalıştığımda PC'nin kendi diskine kuramıyorum NTFS olarak biçimlendirilen bir bölüme yüklenmelidir. Bu bölüm bir EFI sistem bölümü hatasını alıyorum bunun çözümünü bilen var mı? PC modeli ASUS X551m.
Eski PC'ye Win 8.1 indirmeye çalıştığımda PC'nin kendi diskine kuramıyorum NTFS olarak biçimlendirilen bir bölüme yüklenmelidir. Bu bölüm bir EFI sistem bölümü hatasını alıyorum bunun çözümünü bilen var mı? PC modeli ASUS X551m.
o1Poseidon Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.139 Çözümler 4 2 Mayıs 2022 #2 Windows'u iso olarak USB'den boot ediyorsanız USB belleğinizi NTFS olarak biçimlendirip NTFS şeklinde kurun.
Windows'u iso olarak USB'den boot ediyorsanız USB belleğinizi NTFS olarak biçimlendirip NTFS şeklinde kurun.
4 495477 Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 3.522 Makaleler 2 Çözümler 13 2 Mayıs 2022 #3 o1Poseidon dedi: Windows'u ISO olarak USB'den boot ediyorsanız USB belleğinizi NTFS olarak biçimlendirip NTFS şeklinde kurun. Genişletmek için tıkla... Yaptım ancak hala aynı hatayı veriyor ( PC diskine kurmaya çalışınca da aynı hatayı alıyorum )
o1Poseidon dedi: Windows'u ISO olarak USB'den boot ediyorsanız USB belleğinizi NTFS olarak biçimlendirip NTFS şeklinde kurun. Genişletmek için tıkla... Yaptım ancak hala aynı hatayı veriyor ( PC diskine kurmaya çalışınca da aynı hatayı alıyorum )
start_system Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 3.681 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Designer & Machinist 2 Mayıs 2022 #4 Kuracağın diski silip yeni birim oluştur (sürücü harfleri aynı kalır merak etme).