deirseir Hectopat Katılım 15 Haziran 2014 Mesajlar 129 Makaleler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Temmuz 2015 #1 İyi günler, G2A'dan OEM key alacağız ama bu key Mac IP'ye mi kayıt oluyordu? Yoksa harddiske mi? Sonradan harddisk değiştireceğim de, sıkıntı olmasın. Son düzenleyen: Moderatör: 29 Temmuz 2015
İyi günler, G2A'dan OEM key alacağız ama bu key Mac IP'ye mi kayıt oluyordu? Yoksa harddiske mi? Sonradan harddisk değiştireceğim de, sıkıntı olmasın.
Adion Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 10 Kasım 2014 Mesajlar 2.435 Makaleler 8 Çözümler 1 Yer Lüleburgaz Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2015 #2 Benim bildiğim BIOS üzerine gömülüyor.
fiendhunter Kilopat Katılım 25 Temmuz 2014 Mesajlar 189 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek MMORPG farmcısı 3 Haziran 2018 #3 Bunu ben de merak ediyorum. Kesin bilgisi olan biri yok mu acaba? Oem hangi parçaya gömülüyor? Yani hangi parçayı değiştirmememiz gerekir?
Bunu ben de merak ediyorum. Kesin bilgisi olan biri yok mu acaba? Oem hangi parçaya gömülüyor? Yani hangi parçayı değiştirmememiz gerekir?