Çözüm Windows 8.1 Otomatik Bakım Nasıl Devre Dışı Bırakılır

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Roserain

Megapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Acer Nitro 16 AN16-41 R08S NH.QLLEY.002

İşlemcim: AMD Ryzen 7 7840HS (780M İGPU)
Ekran Kartım: NVİDİA Rtx 4060 8GB vram , Ram: 32 GB DDR5 5600 MHz
İşletim Sistemim: Windows 11 Home , 64 Bit
Merhaba arkadaşlar. Ya bu windows 8.1 de bakım diye birşey var. Kapatıyorum bakımı durdur diyorum yine kendi kendine başlatıyor. Bu bakımı kökten kaldırma imkanı var mı gıcık oldum ya bakımı durdur diyorum 4-5 dk sonra tekrar başlatıyor ? Denetim masası-Sistem güvenlik-İşlem merkezi-Bakım-Bakım ayarları değiştir var orada bakım saatini de değiştiriyorum yine başlatıyor anlamadım gitti :( Çözümü nedir bunun ?

Otomatik olarak seçiniz. Benim bilgisayarım otomatik olarak bakım yapıyor.

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Otomatik bakım; Yazılım ve Windows güncellemelerini kontrol etmek, zararlı yazılım taraması ve sistem tanılmasını içeriyormuş. Ben istemiyorum bakım yapmasını sistemi yavaşlatıyor o yüzden.. Virüs progamımda var gereksiz birşey onun çözümünü arıyorum..
Kökten kaldırma ya da başka bir çözümü yok mu acaba ?

Kapalıyken bakım yapmıyor tabiki :)
Sistem boştayken yapıyorda ben hiç çalışmasın istiyorum :)

Windows + W tuşuna bas, Görevleri zamanla yazıp ilk çıkana tıklayın.
  • Buradan Microsoft-Windows-TaskScheduler girip sağ kısımda kalan yerden Regular Maintenance ve Idle Maintenance yazana sağ tıkla devre dışı bırak.
  • Sonra Regular Maintenance üzerine çift tıkla ve Tetikleyiciler kısmında olanı seçip sil tıkla.
  • Koşullar kısmında bulunan tikleri kaldır.
  • Ayarlar kısmına gelip buradaki tikleri de kaldır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı