ahmet varlı Hectopat Katılım 2 Nisan 2014 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2014 #1 Arkadaşlar mağzadan rival knights adlı oyunu yükledim sorunsuz bir şekilde oynuyordum ama birdenbire oyun masaüstüne atmaya başladı ve sürekli böyle devam ediyor bu sorunu nasıl çözebilirim?
Arkadaşlar mağzadan rival knights adlı oyunu yükledim sorunsuz bir şekilde oynuyordum ama birdenbire oyun masaüstüne atmaya başladı ve sürekli böyle devam ediyor bu sorunu nasıl çözebilirim?
OkanTds Hectopat Katılım 24 Haziran 2014 Mesajlar 887 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2014 #2 Uyumluluk ayarlarını yap ve yönetici olarak çalıştır.
B Bekir Öztürk Ziyaretçi 13 Ağustos 2014 #3 @OkanTds Sen hiç anlamamışsın olayı. Dediğin şeyleri yapamaz arkadaş.
OkanTds Hectopat Katılım 24 Haziran 2014 Mesajlar 887 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2014 #4 Silinen üye dedi: @OkanTds Sen hiç anlamamışsın olayı. Dediğin şeyleri yapamaz arkadaş. Genişletmek için tıkla... Aklıma gelen ilk öneriyi verdim illaki çalışır demedimki denesin dedim sadece.
Silinen üye dedi: @OkanTds Sen hiç anlamamışsın olayı. Dediğin şeyleri yapamaz arkadaş. Genişletmek için tıkla... Aklıma gelen ilk öneriyi verdim illaki çalışır demedimki denesin dedim sadece.
ahmet varlı Hectopat Katılım 2 Nisan 2014 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2014 #5 OkanTds dediğin şeyler mağzadan yüklenen uygulamalarda olmuyo yinede ilgilendğin için teşekkür ederim.
OkanTds dediğin şeyler mağzadan yüklenen uygulamalarda olmuyo yinede ilgilendğin için teşekkür ederim.
OkanTds Hectopat Katılım 24 Haziran 2014 Mesajlar 887 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2014 #6 Peki kusura bakma, rica ederim.