Windows 8.1 oyundan çıkınca kasıyor

T

talha617

Ziyaretçi
Merhaba Windows 8.1'de 2 saat kadar oyun oynayınca oyunu kapadığım an masaüstü kasmaya başlıyor önceden böyle değildi. Yardım ederseniz sevinirim.

oyunlarda bilgisayarın ısınıyor mu ? ve sürücülerinin güncel olduklarından emin misin ?

HP olmasına rağmen oyunlar'da fazla ısınmıyor tabi bir'de soğutucum var sürücüler'de yüklü ama güncelmi bilmem.

8.1 için yetersiz gelecek bir sistem de değil, bence kurulu tüm driverları tekrar bi kontrol et derim ben.

Sorun büyük ihtimalle benim yüzüm'den oldu tabi hafta'da 30 kere format ararsam.

umarım hdd de bi sorun yaratmamışsındır hdtune ile bir tarama yaparsan görebilirsin.

yok ya hardisk'te bişey yok windows 8'de sıfırlama seçeneği vardı ordan sıfırladım pc'yi ama yarı'da hata vermişti büyük ihtimal ondan ve hafta'da 30format derken lafın gelişi demiştim.

aldığın hata neydi(ordaki espriyi anladım bu arada kaçırmadım merak etme ) belki hatayı hatırlarsan onun üzerinden bişeyler bulup çözebiliriz sıkıntıyı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…