Windows 8.1 Oyunlar Açılmıyor

erenbas

Hectopat
Katılım
20 Mayıs 2014
Mesajlar
28
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam arkadaşlar, bilgisayarımın Intel HD Graphics 4000 ekran kartı var. Önceden PES 2013, Call of Duty 3, Call of Duty 4 gibi oyunları sıkıntısız bir şekilde oynuyordum. Windows 8.1'e güncelleştirdikten sonra oyunları açmamaya başladı. Bunun nedeni ne olabilir? Şimdiden teşekürler. i5 işlemci ve 4 GB RAM var.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle yazım kurallarına dikkat et. İkincisi de, oyunlar korsan ise driverı güncellesen ne olacak? He ama oyunun orijinalse driverları güncelle. Belki sorun ortadan kalkar.

Ayrıca ekran kartının Call of Duty 4'ü sorunsuz kasmadan oynatabilmesine şaşırdım. Benim eski bilgisayarda GT 730M vari Call of Duty 4'ü en düşük ayarlarda bile kasıyor. Hem de sürücüler en güncel şekilde :confused:
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Evet, oyunlar korsan :) Ancak bu ekran kartının PES 2013'ü bile kaldırmayacağını söyleyenler var. Bilgisayarımda ikinci bir ekran kartı olabilir mi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı